Captures:Descripció:
Line Benchmark per ANDROID és el germà petit de Line Benchmark per a escriptori i li permetrà realitzar una sèrie de test de la seva línia de dades, tant de velocitat de descàrrega i pujada, a més de latències de Ping cap a diferents servidors a nivell mundial.
En finalitzar els tests de velocitat i latències, s'assignarà una puntuació (màxim 10.000) en base als resultats obtinguts.
Aquesta versió inclou:
- Mapa amb geolocalització. Pot no ser exacta o ser errònia. És un mer adorn en l'aplicació i no és essencial per al funcionament.
- Mesurador gràfic de velocitat amb auto-escala.
- Indicadors de text en Mb / s, kbps i KB / s
- Indicador de velocitat màxima mentre es realitza el test de velocitat.
- Gràfiques amb el comportament de la línia, tant en descàrrega com en pujada indicant la velocitat mitjana i màxima obtinguda.
- Resultats dels tests de latència de Ping, indicant la mínima, màxima i la fluctuació.
- Historial dels tests realitzats, sent possible l'eliminació d'algun d'ells o en la seva totalitat. És possible ordenar les columnes.
* Un clic llarg per eliminar un test en concret.
* Un clic curt per veure la fitxa del test.
- Sense publicitat.
Opcions en les preferències de l'aplicació:
- Selecció entre la manera interna o la manera experimental en el test de latències.
- Seleccionar manualment el servidor a utilitzar per al test de descàrrega.
- Permet variar el buffer, tant per a la descàrrega com per a la pujada.
- Selecció si a l'inici es mostrarà el mapa o no.
- Selecció si mentre es realitzen les proves de velocitat, es mostrarà o no el mesurador gràfic.
- Selecció si en acabar els tests, es lliscarà a la pantalla de resultats.
- Selecció si la pantalla entrarà en mode de suspensió o no mentre l'aplicació estigui activa. Per defecte no s'apagarà la pantalla.
Per als test de latències, es prenen cinc mostres per servidor i es visualitza la mitjana obtinguda.
Amb la manera experimental en els test d'latències, aquestes poden donar dades que poden ser molt dispars als reals. Si el telèfon intel · ligent no disposa de la comanda intern "Ping", només podrà usar-se aquesta manera, sinó, podrà seleccionar un d'ells, és recomanable no fer servir l'experimental.
Idiomes disponibles en l'aplicació:
- Espanyol.
- Català.
- English.
L'idioma és automàtic i dependrà de la configuració del ANDROID al dispositiu. En cas de no estar en cap d'aquests tres idiomes, es mostrarà l'aplicació en anglès.
Dades que envia i emmagatzema l'aplicació:
Aquesta aplicació no envia ni emmagatzema cap dada sensible, ni l'IMEI, ni marca i model de Smartphone i cap dada que el pugui identificar.
L'historial es guardarà en el seu telèfon intel · ligent en una base de dades.
Permisos de l'aplicació:
- INTERNET (Necessari perquè l'aplicació es connecti a Internet)
- ACCESS_NETWORK_STATE (Necessari perquè l'aplicació mostri una icona depenent de la connexió que es faci servir, WIFI, 3G, USB, etc)
- ACCESS_COARSE_LOCATION i. ACCESS_FINE_LOCATION (Permet accedir a les dades de posició que indica el telèfon intel · ligent en cas que estigui configurat i sigui accessible. Serveix per mostrar la geolocalització en un mapa i res més)
Es recomana que abans d'utilitzar aquesta aplicació, provi primer la versió gratuïta i s'asseguri que funcionarà en el seu telèfon intel · ligent i que el satisfà.
L'aplicació no té cap mena de garantia i no es retorna l'import pagat per ella.
Si us plau, si alguna cosa no funciona adequadament, abans d'escriure una crítica destructiva o realitzar una valoració negativa, comenteu el que passa enviant un correu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. indicant amb la màxima quantitat de dades per posar una solució el més aviat possible.
Line Benchmark Pro
Line Benchmark Statistics

Line Benchmark Pro
iOs
2,90 €
Descarregar
Ressenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris