Captures:Descripció:
El teu lloc de trobada favorit
Aconsegueix cupons amb descomptes directes i premis amb la App Maremagnum i escull entre entrades de cinema, vals per a pàrquing gratuït o cupons descompte per a les nostres botiges i restaurants.

1. Com funciona? Suma punts i puja de nivell. Per cada nivell aconseguit podràs escollir entre tres premis diferents.
2. Com aconseguir punts? Aconsegueix els teus punts a través de la app omplint el teu perfil, realitzant check-ins a Maremagnum amb Foursquare en botiges, restaurants o en pujar a la Terrassa Maremagnum. També obtindràs nous punts en marcar les teves categories de botigues favorites o en compartir notícies, esdeveniments o els teus premis en xarxes socials...
3. Quins premis i avantatges puc obtenir? Només per descarregar-te la App Maremagnum entraràs en el nivell RED beneficiant-te d'una selecció exclusiva d'ofertes i cupons descompte inmediat a gaudir en les botigues i restaurants de Maremagnum.
En aconseguir cada nou nivell podràs escollir entre vals de pàrquing gratuïts, cupons amb descomptes directes per a botigues i restaurants o entrades de cinema.
4. Més informació: Si desitges informació ampliada sobre com funciona la App de Maremagnum entra en www.maremagnum.es/ca/app-maremagnum
Maremagnum
Britelayer BV

Maremagnum
iOs
Gratuïta
Descarregar
Ressenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris