Captures:Descripció:
Quants cops ens està esperant algú i li truquem per dir-li "just estic aparcant" o "ves baixant que estic arribant".
Fins i tot quan sorgeix cap imprevist que ens fa endarrerir, pot ser normal rebre un missatge de la persona que ens espera amb el clàssic "quant de temps et queda?", "per on vas?".

Per a tots aquests moments hem fet 1MinLate
El funcionament de 1minLate és força senzill:
Quan has quedat amb algú, en sortir de casa actives l'aplicació. Automàticament, 1minLate generarà un vincle que podràs compartir amb la persona que t'espera mitjançant qualsevol aplicació de missatgeria de la que disposis en el teu telèfon: SMS, Whatsapp, Line, correu electrònic...

1minLate mostrarà un mapa del lloc on estiguis i l'actualitzarà cada minut. Així, qui t'esperi podrà veure per on vas tot fent la seva espera més còmoda.
1MinLate té cura de la teva privacitat ja que només comparteix la teva ubicació amb la persona que hagis escollit durant 30 minuts. Passat aquest temps, s'apagarà automàticament.

A qui t'estigui esperant no li caldrà tenir instal·lat 1minLat ja que podrà saber per on vas tan sols fent clic al vincle que li envïis.

A més, 1minLate manté una molt bona relació amb la bateria del teu mòbil. Posiciona per xarxa, no per GPS i fa servir, a més, poc trànsit de dades.
Per a més informació, podeu visitar http://ca.1minlate.com
Altres noms que fan servir alguns usuaris: One min late o One minute late
1minLate Fes la espera còmoda
i-art

1minLate Fes la espera còmoda
iOs
Gratuïta
Descarregar
Ressenya

Valorar aquest article
(1 Votar)

No tens permisos per escriure comentaris