Captures:Descripció:

El rellotge català permet llegir i aprendre les diferents formes d’expressar l’hora que té la llengua catalana.

A partir del coneixement adquirit en un minuciós procés de recerca, s’han sintetitzat les diverses possibilitats d'expressió de l'hora en tres sistemes: tradicional, modern i mixt. L’aplicació també permet llegir l’hora en format algebraic.

Inclou quatre modes de visualització diferents: color personalitzat, blanc minimal, negre minimal i mode baix consum. També s’inclou l’opció de mostrar la data i de fer sonar les campanades dels quarts i les hores en punt.

L’aplicació del rellotge català és, i serà sempre, DE FRANC i SENSE PUBLICITAT.

Trobareu més informació sobre el rellotge a: http://www.rellotgecatala.cat

Aquesta aplicació està en fase beta, si no et funciona correctament, si us plau, dona’m feedback a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , t’ho agrairé.

Disseny i creació de l'aplicació: Ignasi Rifé  

Idea original i documentació: Comunicació Digital

Rellotge Català
Ignasi Rifé

Rellotge Català
iOs
Gratuïta
Descarregar
Ressenya

Evamurillo

Eva Murillo

Diplomada en Magisteri UB

Mestra des de 1989


És una aplicació senzilla a més no poder. De forma clara, molt visual i estèticament impecable proporciona l’hora a l’usuari  amb la particularitat que escriu les diverses opcions per expressar-la en català de forma correcta.

Els rellotges digitals i la tendència a dir l’hora de forma castellanitzada ha fet que l’ús correcte del català en aquest tema s’hagi anat perdent amb el temps. Aquesta aplicació recupera la forma correcta de fer-ho sense que a l’usuari li suposi cap esforç.

Totalment recomanable per a totes les edats.

 

Valorar aquest article
(1 Votar)

No tens permisos per escriure comentaris