Captures:Descripció:
La Diana menja sa – jocs educatius per ensenyar als nens a menjar bé

Juga amb els teus fills mentre aprenen a menjar bé amb la Diana. 100% gratis.- Jocs per a tota la família: puzzles, pinta i colora, jocs d'arrossegar, de trobar les diferències... i molt més!

- Contingut sobre alimentació saludable destinada als més petits de la família, revisat per professional mèdic nutricionista del Centre Mèdic Mútua General de Catalunya.
- Aprèn jugant: App amb jocs educatius per a tota la família, perfecte per aprendre a menjar sa. Hores de diversió assegurades!

Què trobaré?

- Jocs educatius sobre alimentació saludable, revisats per professional mèdic nutricionista, per a nens de 3 a 8 anys i la resta de la família.
- Il·lustracions infantils de qualitat i hores de diversió.

Característiques

- Totalment gratuïta. Mai pagaràs res pels seus continguts.
- Funciona sense connexió a internet.
- Disponible en 3 idiomes: castellà, català i anglès.
- Sense anuncis ni publicitat de cap tipus.

Com utilitzar-la?

- A casa, a l'escola, durant un viatge en cotxe, tren o avió... els nens poden trobar qualsevol moment per aprendre jugant amb ella.

Objectiu

La Fundació Mútua General de Catalunya té com objectiu promoure la prevenció de la salut. Amb aquesta finalitat ha creat l'app “La Diana menja sa”, que permet aprendre als més petits de la casa, de forma interactiva i amena, importants conceptes sobre alimentació saludable que els ajudaran durant el seu creixement.

La Diana menja sa – jocs educatius per ensenyar als nens a menjar bé és una aplicació de Mútua General de Catalunya.
La Diana menja sa
Mútua General de Catalunya

La Diana menja sa
iOs
Gratuïta
Descarregar
Ressenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris