Captures:Descripció:
VISITI EL MILLOR
EXPOSICIONS DEL MÓN
Qualsevol moment i lloc

+ Descobreix l'art amb un sol clic
Amb un sol click tindràs informació sobre museus, exposicions, obres de teatre, comissaris ... Els continguts es componen de fotografies, textos, sinó també incorporar vídeos, entrevistes i s'activen. Compartir en xarxes socials, crear debat sobre els seus interessos i gaudir dels continguts del programa d'experts. Vostè pot comprar les exposicions temporals que li interessen i començar a gaudir!
+ Musguide et porta el millor de l'art en el món
Musguide ha arribat a vosaltres. Un portal web en el món de l'art, una eina indispensable si vostè està interessat en el contingut cultural i artístic. En Musguide pot crear la seva biblioteca d'exposicions d'art i visites a museus i institucions culturals. Amb Musguide, l'art accessible a tots, d'una manera fàcil, ràpida i barata. Vinculem els millors centres del món amb professionals i amb vostè!
+ Què és Musguide?
Actualment ia nivell internacional hi ha alguns museus i centres d'art comencen a tenir les aplicacions mòbils per difondre el seu art, però són aplicacions museus individuals i genèrics o algunes exposicions específiques.
Amb Musguide no treballem i desenvolupem aplicacions per als museus, però estem creant una comunitat artística al voltant de les aplicacions mòbils. La meta és arribar a ser l'art "Spotify", on es pot trobar qualsevol tipus d'exposició, viatges ... de qualsevol institució en el món. No es pot crear la discussió, on les persones interessades en l'art de connectar i gaudir de tot el que desperta l'interès, respectarem la comunitat de l'art al món.
Treballem amb tecnologia de punta i incorporar conceptes tecnològics i de negocis al món de l'art.

L'accés a l'art de tot el món de manera fàcil, ràpida i econòmica. Comparteix amb els teus amics a les xarxes socials, els rics experts i interactuar amb ells.

Però, què és Musguide? Musguide consisteix en:
El Portal webart on l'art es comunica i des d'on es pot registrar com a usuari i accedir a continguts en diferents idiomes en què els museus desenvolupen per a vostè. Troba experts en el tema treballat per a diferents sectors artístics, vídeos, conferències, ...

La galeria APP on es pot veure les actualitzacions i gaudir de les promocions i l'accés directe als seus quioscos Aplicacions exposicions que li interessen, tot des del vostre smartphone o tablet. Pot compartir i comentar el contingut de la seva aplicació, llavors vostè veurà a la pàgina web juntament amb els comentaris d'altres usuaris, ajudant a crear una gran xarxa d'art discutit.
Musguide
https://play.google.com/store/apps/developer?id=Namastech,+SL

Musguide
iOs
Gratuïta
Descarregar
Ressenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris