Captures:Descripció:
Ajuda a la Lily a esbrinar per què hi ha tant d'enrenou. Es rumoreja que hi ha un drac! Lily i el drac és una història interactiva que sorprendrà i delectarà als lectors de totes les edats, però molt especialment als nens.
Un colorit repartiment de personatges i un regne màgic fan d'aquest un conte llegendari que serà recordat durant la infantesa.
Aquests són només un parell de raons per les que la Lily i el drac és una aplicació especial. Història que guanya els cors i la imaginació de tots els que hi juguen. Els excel·lents gràfics i el fàcil que és entendre el funcionament són perfectes per a qualsevol usuari.
Descobreix quines experiències t'estàn esperant a tu i als teus petits. Aquesta aplicació proporcionarà hores d'entreteniment i despertarà admiració en la ment de tot el món.
• Fàcil d'usar
• Conte interactiu
• Impressionants gràfics
• Educatiu
• Diversió per a totes les edats
El drac sembla enfadat amb la gent, però potser no tot és el que sembla. Estàs preparat per a un viatge increïble? Pots ajudar a la Lily a arribar al fons del misteri? Entra en la història i pensa què pots fer per ajudar a Lily. Lily, Sant Jordi, el drac i més estaran encantats de compartir els seus contes.
Lily i el drac és una aplicació meravellosa, divertida i educativa per a tothom. Per iniciar l'aventura només ha de descarregar l'aplicació, jugar i saludar la Lily i als seus amics!
Lily i el drac de Sant Jordi
LilyMedia

Lily i el drac de Sant Jordi
iOs
Gratuïta
Descarregar
Ressenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris