Captures:Descripció:
Fem Dictats Para aprender la ortografía catalana utilizando una metodologia comprension del texto a partir de la visualizació y la memorización de las palabras.Dictats (Català)
Juanjo Cardenas

Dictats (Català)
iOs
Gratuïta
Descarregar
Ressenya

Evamurillo

Eva Murillo
Diplomada en Magisteri per la Universitat de Barcelona. 
Mestra des de 1989.És un aplicació que pretén que l'usuari practiqui ortografia catalana mitjançant un recull de dictats. En total n'hi ha 35 i cadascun d'ells treballa un aspecte concret de la llengua: la vocal neutra, la correcta escriptura dels nombres, els plurals, l'ús de la c i la ç...

Cada dictat està format per sis frases breus que prèviament l'usuari llegeix per tal de reforçar visualment l'ortografia de les paraules. Es basa en la teoria del "dictat preparat", de manera que pretén que l'usuari memoritzi i reforci l'ortografia correcta de les paraules abans d'escriure-les. Els dictats es poden fer individualment i tenen una avaluació final.

La pega és que no t'indica concretament quines són les errades comeses i no t'explica la norma ortogràfica a seguir.

La idea no és dolenta, però a l'xtec, a l'apartat de llengua catalana de primària hi ha unes muds que treballen molt millor l'ortografia mitjançant uns dictats en línia. Estan molt més ben graduats i tenen molt més ventall de dictats. 

Si n'esteu interessats, aneu a aquest enllaç i cliqueu a l'apartat Dictats CS.

 

Valorar aquest article
(2 vots)

No tens permisos per escriure comentaris