Captures:Descripció:
WifiCast és una aplicació que permet comunicar-se d'una manera semblant a la dels walkie-talkies a través diferents dispostius connectats a la mateixa xarxa wifi. Per fer-ho, fa servir multicast, un mecanisme de transmissió de dades pensat per enviar fluxos d'informació d'un emissor a diversos receptors sense que el número de receptors influeixi en el trànsit de la xarxa.

WifiCast, per defecte, s'engega en mode d'escolta. Això ens permet escoltar allò que algú altre emeti. Per poder parlar només cal fer click un cop en el botó que ens indica "Escoltant" i veurem que passarà a indicar "Parlant".
Podem sortir de dues maneres de l'aplicació. Si premem el botó de sortida de la interfície de l'aplicació aturarem del tot el servei, no podrem parlar ni escoltar. Si sortim de qualsevol altra manera (p.e.: prement el botó d'inici del nostre dispositiu) el servei continuarà actiu (una icona ens ho indicarà en l'apartat de notificacions), així podrem seguir escoltant. Si volem aturar el servei caldrà que tornem a l'aplicació i prémer el botó de sortida.

WifiCast
Ara Tecnologia

WifiCast
iOs
Gratuïta
Descarregar
Ressenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris