Captures:Descripció:
eBolets és la primera aplicació de predicció micològica amb base científica i fiable per dispositius mòbils. Només es necessita connexió a internet per rebre els càlculs diaris de predicció que permeten visualitzar sobre el mapa de Catalunya l'aparició de les espècies: Rovelló pinetell, rovelló, rovelló vinader, cep d'estiu, cep rogenc, cep i cep sureny. La precisió de les prediccions arriba fins 250 m2.
L'aplicació té diferents eines per facilitar la localització dels bolets al mapa i a la realitat: Filtre per distància del boletaire cap als bolets, filtre per alçada dels bolets, localització del boletaire, localització del vehicle del boletaire i radar 3D pels bolets amb realitat augmentada.
Una vegada s'hagi actualitzat la darrera predicció, la visualització dels mapes no requereix connexió a internet, són a dintre de l'aplicació. Per tant, l'aplicació funcionarà perfectament dins del bosc, únicament requereix GPS actiu.
eBolets té l'objectiu de ser tant important com el cistell o el ganivet pels boletaires. Aquesta versió serà vàlida per a la temporada de bolets per tot l'any 2013.
eBolets - Bolets
unusualapps

eBolets - Bolets
iOs
4,99 €
Descarregar
Ressenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris