Captures:Descripció:
La App dels Bolets està pensada per acompanyar-te a les teves expedicions tot aportant eines que faciliten i fan més segura la teva caça de bolets gràcies al GPS integrat en el teu dispositiu mòbil.

FUNCIONS de la versió 1.1 (Per accedir a les funcionalitats senceres, però, cal adquirir la versió PRO)
ON ÉS EL COTXE - Localització del cotxe: marca sobre el mapa el punt on aparques el cotxe. Així sempre podràs localitzar-lo al mateix i trobar la ruta de tornada.

ALERTA: A la versió gratuïta no podreu desar els vostres llocs. Cal adquirir la versió PRO per accedir a aquesta funció.

ELS MEUS LLOCS - Localització dels teus racons. Marca sobre el mapa els indrets on trobes bolets i, si ho vols, escriu una nota descriptiva. Així cada any podràs localitzar exactament als teus llocs preferits per fer la collita boletaire. No cal dir que aquesta la informació es secreta i ningú més hi té accés.

EL TEMPS – Esbrina quin temps fa i farà als voltants de la població on vols anar a cercar bolets.
SOS – Si tens un problema pots activar el botó SOS i s'enviarà un missatge indicant la teva situació exacta als telèfons mòbils que predeterminis a les preferències.

PRESUMIR – Fes una foto del teu botí boletaire i comparteix-la amb les teves xarxes socials o envia-la per correu electrònic.
Bolets
Ubyca

Bolets
iOs
Gratuïta
Descarregar
Ressenya

Valorar aquest article
(1 Votar)

No tens permisos per escriure comentaris