Captures:Descripció:
Line Benchmark per ANDROID és el germà petit de Line Benchmark per a escriptori i li permetrà realitzar una sèrie de test de la seva línia de dades, tant de velocitat de descàrrega i pujada, a més de latències de Ping de la seva línia de dades cap a diferents servidors a nivell mundial.
En finalitzar els tests de velocitat i latències, s'assignarà una puntuació (màxim 10.000) en base als resultats obtinguts.
Aquesta versió inclou:
- Pantalla principal dels tests.
- Per a més característiques, com gràfiques de velocitat, historial dels test, mapa amb geolocalització, etc, està disponible a la botiga de Google, Line Benchmark Pro
Opcions en les preferències de l'aplicació:
- Selecció entre la manera interna o la manera experimental en el test de latències.
- Seleccioneu manualment el servidor a utilitzar per al test de descàrrega.
- Selecció si la pantalla entrarà en mode de suspensió o no mentre l'aplicació estigui activa. Per defecte no s'apagarà la pantalla.
- Permet variar el buffer, tant per a la descàrrega com per a la pujada.
Per als test de latències, es prenen cinc mostres per servidor i es visualitza la mitjana obtinguda.
Amb la manera experimental en els test d'latències, aquestes poden donar dades que poden ser molt dispars als reals. Si el telèfon intel · ligent no disposa de la comanda intern "Ping", només podrà usar-se aquesta manera, sinó, podrà seleccionar un d'ells, és recomanable no fer servir l'experimental.
Idiomes disponibles en l'aplicació:
- Espanyol.
- Català.
- English.
L'idioma és automàtic i dependrà de la configuració del ANDROID al dispositiu. En cas de no estar en cap d'aquests tres idiomes, es mostrarà l'aplicació en anglès.
Dades que envia i emmagatzema l'aplicació:
Aquesta aplicació no envia ni emmagatzema cap dada sensible, ni l'IMEI, ni marca i model de Smartphone i cap dada que el pugui identificar.
Permisos de l'aplicació:

- INTERNET (Necessari perquè l'aplicació es connecti a Internet)
- ACCESS_NETWORK_STATE (Necessari perquè l'aplicació mostri una icona depenent de la connexió que es faci servir, WIFI, 3G, USB, etc)
L'aplicació no té cap mena de garantia i es distribueix de forma gratuïta només a la botiga de Google. En ella, hi ha publicitat que ens serveix per seguir millorant l'aplicació, la web oficial, i poder desenvolupar altres aplicacions, algunes de descàrrega gratuïta. Una altra opció d'ajuda és adquirir Line Benchmark Pro des de la pròpia botiga de Google. ;)

Si us plau, si alguna cosa no funciona adequadament, abans d'escriure una crítica destructiva o realitzar una valoració negativa, comenteu el que passa enviant un correu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. indicant amb la màxima quantitat de dades per posar una solució el més aviat possible.
Line Benchmark
Line Benchmark Statistics

Line Benchmark
iOs
Gratuïta
Descarregar
Ressenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris