Captures:Descripció:
L'App de La Molina ofereix un conjunt de funcionalitats dirigides a oferir-li informació en temps real, i, per compartir i millorar la seva experiència a la estació tant a l'hivern com a l'estiu.

Aquesta aplicació li proporcionarà informació en temps real sobre l'estat de La Molina, incloent la previsió del temps, estat de la neu, pistes i remuntadors oberts, així com estar comunicats a les xarxes socials per estar al dia de les últimes notícies i condicions a La Molina.
A més de la informació en temps real, l'aplicació ofereix una base de dades de punts d'interès, que inclouen serveis i infraestructures de La Molina que poden ser vistes en una llista o en un mapa interactiu, i tota la informació sobre les activitats i rutes que ofereix la estació durant l'estiu.

Finalment, l'aplicació inclou una sèrie d'eines per guardar, revisar i compartir la seva experiència a La Molina, com per exemple el tracker gps, el registre d'estadístiques i les geofotos.
Gaudeixi més de la seva experiència amb l'aplicació de La Molina!

Si us plau, tingui en compte que un ús continuat del GPS executant-se en background podria disminuir dramàticament la vida de la seva bateria.
La Molina
FGC Oficial

La Molina
iOs
Gratuïta
Descarregar
Ressenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris