Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:
No et perdis els partits de l'Espanyol a Catalunya Ràdio! Aquesta aplicació et permetrà escoltar íntegrament i en directe la retransmissió de tots els partits de l'Espanyol. Podràs saber els resultats dels partits i estar al cas de la classificació i el calendari. A més, és indispensable per participar en les votacions del Trofeu Dani Jarque, una iniciativa de Catalunya Ràdio que premia el millor jugador de l'Espanyol de cada temporada.RCD Espanyol a Catalunya Ràdio
Catalunya Ràdio

RCD Espanyol a Catalunya Ràdio
iOs
Gratuïta
Descarregar
Ressenya

AlbertMurillo

Albert Murillo
Caçador de sons

 


Els aficionats al RCD Espanyol estan d'enhorabona amb aquesta completa aplicació que va més enllà de la possibilitat d'escoltar en directe cadascun dels partits. Aquest detall, ja de per sí és important, perquè la coincidència amb el partit del Barça fa que en totes les ràdios es prioritzi aquest últim partit.

Quan obrim RCD Espanyol a Catalunya Ràdio, veiem que hi ha un equip darrera que fa el partit en directe, que hi penja muntatges d'audio com les rodes de premsa, documentals radiofònics de la història del club o un calendari dels propers partits amb la possibilitat de crear-nos una alerta que ens avisi moments abans.

 

L'usabilitat de la interfície és clara i ràpida de reaccions i els audios s'escolten amb claritat i sobretot es nota la professionalitat en la realització, ja que al darrera hi ha una ràdio acostumada a tractar el so. Dic això, perquè de vegades ens trobem bones aplicacions dedicades a un club o a un esport i fallen precisament en la qualitat de realització en l'audio, cosa que els dona una valoració general pobre.

 

L'unic problema que he vist a l'App és la Galeria de Fotografies, ja que algunes d'elles no es carreguen a la meva tauleta.
 
Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris