Captures:Descripció:
Malauradament, en el nostre món, sempre hi ha gent a qui li manquen els recursos més bàsics com són menjar, roba o una llar on poder viure. Però, a més a més, ara veiem com aqueta situació cada día sàccentua més degut a la crisi econòmica que estem patint.
A vegades pensem que no hi podem fer res per canviar les coses però realment som nosaltres els que creem amb el nostre dia a dia el món on vivim.
Perquè crec que entre tots podem canviar les coses, i perquè encara crec en la bondat inherent de l'ésser humà, he dedicat el meu temps a crea aquesta petita aplicació, per oferir una porta d'entrada a tot aquell que vulgui col·laborar amb el Banc del aliments.

La Fundació Banc dels Aliments és una entidad benèfica sense ànim de lucre, independent de tota ideologia econòmica, política o religiosa basada en:

1. La lluita contra el malbaratament i la fam més propera: Els aliments procedeixen bàsicament de la sobreproducció.
2. La primacia de la gratuïtat: Els aliments es reben i es distribueixen gratuïtament.
3. La seguretat d’una distribució justa: La distribució dels aliments es fa a través d’entitats benèfiques homologades, que per la seva relació directa amb les persones necessitades poden assegurar que els aliments arribin al seu destí final.
4. Coordinació i gestió gràcies a la participació de voluntaris. Actualment comptem amb la valuosa col·laboració de més de 150 voluntaris.

Aquesta aplicació no requereix de permisos especials, es gratuita. Està feta de cor per algú que creu que un canvi es possible amb l'ajut de tots.
Anticrisis Banc Aliments
SOMSER

Anticrisis Banc Aliments
iOs
Gratuïta
Descarregar
Ressenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris