Captures:Descripció:
City Plan li proporciona informació dels negocis, les ofertes, els punts d'interès i els esdeveniments de la seva ciutat o de la ciutat que vol visitar. És ideal tan per planificar viatges com per trobar promocions i informació d'interès a la seva localitat

Si busca informació de la seva localitat:
City Plan el geolocalitza immediatament i li permet buscar i descobrir els negocis del seu voltant per categories, la distància des d'on està vostè i les rutes sobre el mapa, les ofertes que li ofereixen, les votacions dels altres usuaris, els principals punts d'interès, els esdeveniments, etc.. A més, podrà compartir tota aquesta informació via e-mail, facebook, twitter, entre d'altres. I rebre notificacions automàtiques de les seves preferències.

Quantes vegades ha buscat una tintoreria amb servei ràpid d'una hora i no l'ha trobat? Quantes vegades ha pagat de més per no conèixer totes les ofertes a la seva disposició?

Si desitja planificar un viatge:
City Plan li permet consultar des de casa la guia de negocis (restaurants, hotels, botigues, etc..), les ofertes que li ofereixen, les valoracions dels altres usuaris, els principals punts d'interès i els esdeveniments. A més, li proporciona dades sobre la distància entre els diferents punts i rutes sobre el mapa.
Quan arribi a la seva destinació, City Plan el geolocalitza immediatament i li permet continuar gaudint dels seus serveis in situ. A més, podrà compartir tota aquesta informació via e-mail, facebook, twitter, entre d'altres. I rebre notificacions automàtiques de les seves preferències.
Amb City Plan, la ciutat al seu mòbil!

Versió en proves.
Informació disponible: Girona, Terrassa, Santa Coloma de Farners.
CityPlan
Kirubs

CityPlan
iOs
Gratuïta
Descarregar
Ressenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris