Captures:Descripció:
Ja està aquí l'aplicació Gastrocat del Passaport Català!
Tota la gastronomia Catalana al teu abast.
Aquesta aplicació serveix per conèixer, descobrir, localitzar i arribar fins als diferents restaurants adherits de la guia Gastrocat del Passaport Català gastronòmic, repartits per tota la geografia Catalana.
La guia gastrocat ha estat confeccionada per tots els usuaris que ja gaudeixen del seu Passaport Català, així doncs, podem afirmar que és la primera guia de restaurants recomanats del tipus "restaurants que recomanaries a un amic o conegut".
Tota la xarxa de restaurants han estat prèviament visitats per garantir la seva bona cuina d'arrels catalanes, casolanes amb producte de proximitat i temporada.
Si visiteu amb el Passaport Català els restaurants adherits a Gastrocat, que trobareu en aquesta aplicació, obtindreu un visat gastronòmic i gaudireu d'un 10% de descompte en la factura total.
Com funciona el Passaport?
El Passaport Català conté deu pàgines amb uns espais en els quals els restaurants han d'estampar el seu propi segell. Demana que et segellin el passaport a cada restaurant que visitis i et beneficiaràs d'un 10% de descompte en la factura total de l'àpat, inclosos els teus acompanyants. Una vegada emplenat tot el passaport amb 20 segells diferents, obtindràs un PREMI. Tots els restaurants col•laboradors, repartits arreu de la geografia catalana, els pots consultar en aquesta aplicació o a través de la pàgina web.
Trobareu més informació a la pàgina web: www.gastrocat.cat
L'aplicació està completament en CATALÀ.
Gastrocat
Delicious Beverages S.L

Gastrocat
iOs
Gratuïta
Descarregar
Ressenya

Valorar aquest article
(1 Votar)

No tens permisos per escriure comentaris