Captures:Descripció:
Condis, líder en supermercats de proximitat a Catalunya, amb presència a Madrid i zona centre, t'ofereix la possibilitat de poder localitzar els seus més de 400 establiments de manera ràpida mitjançant la geolocalització i la realitat augmentada.
A més, podràs consultar i estar al dia de les ofertes, promocions i recomanacions més importants del teu Condis.
En la seva última versió publicada, disposa d'una nova funcionalitat per fer la llista de la compra de manera eficient i innovadora.
Ara els consumidors poden recollir una llista de necessitats en qualsevol moment i en qualsevol lloc quan vegin un producte que necessiten fent servir la càmara com a lector de codis de barres, gravant el nom del producte, fent-li una foto o mitjançant el reconeixement de veu.
Després, quan ho necessitin poden enviar la llista a www.condisline.com des del mòbil per a realitzar la compra i rebre-la a casa còmodament.
El meu Condis, també disposa d'un catàleg de productes estructurat i accessible amb tota la informació i característiques dels seus productes.
D'aquí poc tenim previst poder enviar la llista de la compara al supermercat més proper o compartir-la a les xarxes socials.

Enllaços:
www.condis.es
www.micondis.es
www.condisline.com
www.condislife.com
www.facebook.com/yocomproencondis
www.youtube.com/user/Condislife
www.twitter.com/condislife
El meu condis
CONDIS SUPERMERCATS , S.A

El meu condis
iOs
Gratuïta
Descarregar
Ressenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris