Captures:Descripció:
Ens ho van prendre tot, i ara en volen més… Però resistirem. S’ha acabat. Defensa el teu darrer refugi, manté als poderosos i mafiosos fora del teu suburbi.

Any 2020, la crisis global s’ha apoderat de tot, la societat s’ha dividit. Una minúscula però totpoderosa classe dominant fa tot els possibles per mantenir el seu estil de vida de luxe i malbaratament. Mentrestant la resta ens enfonsem en el fang de la més absoluta i humiliant misèria. Hem de lluitar per la supervivència com rates de claveguera.

Preparat per a participar en la lluita èpica d'aquest món de desigualtat i injustícia? Utilitza mil trucs per a defensar el teu territori contra el gran germà i els seus esbirros criminals, seguretat privada, pinxos, banquers sangoneres, robots explosius, caçadors de recompenses, i el que és pitjor, els agents de desnonament. Utilitza tot el que tinguis al teu abast: paquets d’avisos de desnonament, tota la teva biblioteca, globus d’aigua, trampes per a caçar ratolins, raigs paralitzants, el generador de tempestes, qualsevol cosa que trobis al teu abast … simplement intenta mantenir-los tant allunyats com sigui possible de la teva caravana.

Les teves mans són les teves armes. Desplaça el dit per la pantalla per allunyar els enemics del teu territori. Recull els estels i els objectes llancívols que et vagin apareixent encara que et semblin estranys. Els necessitaràs.

Si les coses es posen lletges, sempre pots cobrar premis i millorar la teva artilleria amb poderosos elements extra com el piano de cua…

No et donis per vençut. Resisteix tot el que puguis fent front a aquells que ens han posat en aquest embolic. Sobreviure és l’únic que ens queda.

HORES DE JOC I DIVERSIÓ I UN ALLIBERAMENT PERFECTE PER COMBATRE LA FRUSTRACIÓ REPRIMIDA – Tria entre més de 30 ciutats i obre’t pas a través de diversos escenaris mentre vas superant nivells de dificultat. Descobreix les mil formes per parar l’avanç dels criminals...

EXCEL·LENT JOC ‘ANTI-ESTRÉS’

ACTUALITZACIONS GRATIS – Això només és el principi…


Les ONG s’han quedat soles per a fer front a les conseqüències de la crisi global i els abusos comesos per uns quants, tenint cura dels desposseïts que no han participat en ella. La nostra empresa s’ha compromès a ajudar-les amb el 50% dels beneficis obtinguts amb aquest joc.

Un joc de trets amb armes de franctirador, que lluiten contra el banc i el capitalisme per protegir casa de la crisi bancària, pot reproduir els nivells, els quals inclouen les ciutats: Amsterdam Austin Barcelona Bangkok Berlín Boston Chicago Dallas Dublín Frankfurt Glasgow Hong Kong Houston Jakarta Kíev Kuala Lumpur Londres Los Angeles Madrid Melbourne Munchen NewYork París Philadelphia Phoenix Rotterdam Roma Sant Antoni Sant Diego Sant Francesc Sao Paulo Seül Shanghai Singapur Sofia Sydney i Tòquio

Batalla per casa teva

BankersVille
Aliens Company - La Factoria

BankersVille
iOs
Gratuïta
Descarregar
Ressenya

Valorar aquest article
(1 Votar)

No tens permisos per escriure comentaris