Captures:Descripció:
L'estiu és aquí! És hora d'actualitzar el dispositiu amb els tons més actuals! vostè pot posar la cançó popular com un to de trucada, estableixi aquest magnífic ritme d'un contacte específic, fer l'últim so de la música hit quan un missatge o avís arriba, també vàlida com so de l'alarma. **

Vostè té l'opció de marcar com un dels favorits, amb una pestanya habilitada només per a ells, que sempre estarà aquí esperant per vostè.
Si t'agraden els Widgets, que pot posar a la pantalla d'inici, seguint uns senzills passos i vostè tindrà a la seva disposició a qualsevol hora amb només un clic a la pantalla.

A més, poden ser escoltats com la reproducció aleatòria o contínua .. senti lliure d'estrès i gaudir de la platja o en qualsevol part amb aquesta gran col · lecció, hi ha alguna cosa per a tothom! compartir-los amb amics i familiars i fer-los partícips de l'època.
Penseu els clips són massa llargs? No hi ha problema, editar, canviar l'inici i acabar al seu gust, pot fer-ho des de l'aplicació!

Si en algun moment voleu veure les fotos, o per aturar la reproducció de les animacions, pot configurar l'aplicació des del botó d'opcions, és per a tu, ara depèn de vostè! ☺
No més excuses! divertir quan vostè aconsegueix un WhatsApp o escoltar aquest tros de cançó que t'agrada, quan vostè rep una notificació en línia.

** Nota establir com a so de l'alarma només és possible per als nous, no amb els ja creats.

Aquesta aplicació és totalment gratuïta, només és recolzat per anuncis, això ens ajudarà a seguir treballant per portar més aplicacions lliures.

Els Èxits de l'Estiu
Best Popular App

Els Èxits de l'Estiu
iOs
Gratuïta
Descarregar
Ressenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris