Captures:Descripció:
iCat.cat, l'emissora de Catalunya Ràdio que combina música i cultura. iCat.cat és el canal de música i cultura emergent del grup d'emissores de Catalunya Ràdio. L'escena musical catalana i el pop independent guien l'eix de la seva programació. Amb aquesta aplicació pots seguir l'emissió en directe d'iCat.cat i de les altres emissores musicals del grup com iCatjazz, totCat, iCatTrònica, musiCatles i mediterràdio. També pots trobar tot l'àudio a la carta, descarregar els programes o llegir les lletres de cançons.iCat.cat
Catalunya Ràdio

iCat.cat
iOs
Gratuïta
Descarregar
Ressenya

APPSCAT XavierSerrano

Xavier Serrano
Locutor, músic, fotògraf...La desaparició d'iCat FM de la ràdio convencional ens ha deixat orfes, als seus seguidors, d'una emissora en què podíem escoltar música i programes diferents dels de la resta de la competència. Si bé iCat FM havia apostat des de la seva aparició per l'escolta a internet, no ha estat fins a la reconversió en iCat.cat que la marca ha apostat definitivament per la xarxa, ja sigui des del web (http://www.icat.cat) o des de l'aplicació que us presentem, en aquest cas per a Android.

Un interfície clara i senzilla ens mostra el que sona en aquests moments en directe al canal iCat.cat, la continuació del que era la fórmula a FM. A la part de dalt trobem la pausa, el botó de volum i la icona d'una antena, que és l'accés a la resta de canals temàtics: iCatjazz, totCat, iCatTrònica, mediterràdio i musiCatles (els noms són prou identificatius com per saber què hi trobarem). Des del botó de menú accedim igualment a totes les emissores, a la programació a la carta, a les descàrregues, a altres aplicacions de Catalunya Ràdio i TV3, als portals mòbils, al servei d'atenció a l'usuari i a informació sobre l'aplicació.

Un detall pràctic és que quan tanquem l'aplicació, funciona en segon pla sense deixar de sonar. Això ens ho indicarà una petita icona a la barra de dalt del nostre dispositiu mòbil. Perquè calli quan la tanquem, primer hem pitjar el botó de pausa. En definitiva, una eina gratuïta (com és d'esperar), senzilla i suficient per portar iCat.cat a la butxaca i poder continuar gaudint d'aquesta emissora, així com les filials, després de la seva "defunció" com a ràdio tradicional.

 

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris