Captures:Descripció:
iGes és una aplicació de Autovenda, Prevenda i Facturació dissenyada per a dispositius mòbils amb Sistema Operatiu Android (telèfons, tauletes, ...), pensada per a la presa de comandes, albarans, factures, introducció de visites, seguiment de rutes, gestió de cobraments, despeses, etc ....

iGes no necessita connexió a Internet per treballar, (treballa en mode off-line), pel que no estaràs lligat a l'existència de cobertura per l'ús del programa, treballant de forma més ràpida i fluïda en ser una aplicació nativa per Android. En no utilitzar Internet, no hauràs d'estar pendent de tenir bona cobertura 3G o H per poder realitzar una comanda o consultar qualsevol dada.

iGes pot treballar de manera autònoma o connectada amb qualsevol programa de Gestió Comercial / Facturació ERP a través de fonts de dades ODBC o mitjançant fitxers CSV. La connexió sempre es realitza quan l'usuari decideix sincronitzar dades (enviar o rebre) i pot fer-se tant a través d'Internet com per Wifi.

iGes es distribueix en 5 versions per a totes les necessitats i per a totes les butxaques:
* FREE, BASIC i PLUS: Son versions autònomes que no necessiten cap programa de gestió comercial / facturació / ERP d'escriptori per funcionar. Es distribueixen exclusivament a través de Google Play.
* PROFESSIONAL i EMPRESARIAL: Son versions que sincronitzen les seves dades amb algun programa de gestió comercial / facturació / ERP, i no poden funcionar sense ell (no són autònomes). Es distribueixen a través de la pròpia xarxa comercial de ADZ.

Característiques de les versions autònomes:
* FREE: És completament gratuïta, per confeccionar i emetre exclusivament factures. Per a qui no té excessives dades de clients / productes i les pot introduir manualment des del dispositiu sense haver d'importar-les.
* BASIC: La més senzilla: treballa de forma autònoma i sense complicacions. Permet la confecció de pressupostos, comandes, albarans i factures, i emetre'ls amb el format estàndard de factura proporcionat amb iGes. Permet la importació de dades de clients i productes de fitxers CSV i la realització de còpies de seguretat de les dades.
* PLUS: La més completa amb totes les funcionalitats necessàries per portar la gestió comercial i venda des del dispositiu mòbil. Totes les funcionalitats de la versió BASIC més la personalització de plantilles de factures i comandes, confecció i seguiment de rutes, despeses, exportació de comandes, albarans i factures a fitxers CSV, emissió de factures en impressores de text professionals per bluetooth, gestió de cobrament de rebuts pendents, visites a clients, documents, manuals i catàlegs, base de dades en targeta SD, gestió de vendes i promocions, introducció de productes per veu ...

Consulta les diferències entre versions amb detall a l'apartat "Tarifes" de la nostra web: http://www.adzgi.com
iGes FREE - Facturació simple
ADZ Gestions Informàtiques

iGes FREE - Facturació simple
iOs
Gratuïta
Descarregar
Ressenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris