Captures:Descripció:
YOPP, Your Opinion Platform, la App que dóna valor a la teva opinió.
Amb Yopp les teves opinions generen beneficis per tu i per la teva comunitat ja que facilita la Participació Ciutadana. Podràs opinar sobre els temes d'actualitat, apuntar-te i crear Grups d'Opinió, plantejar preguntes, denunciar situacions i seguir els beneficis que s'estan generant al teu voltant gràcies a les teves aportacions.
- Yopp no vol saber de tu, només vol conèixer les teves opinions. Per això tan sols et demana dades genèriques que permetin relacionar les teves opinions amb el teu entorn. Seràs un usuari anònim.
- La teva comoditat també és important per Yopp: aportar la teva opinió sobre les qüestions diàries no et portarà més de 30 segons. Yopp és una eina que et permet expressar la teva opinió de forma senzilla, concreta i anònima.
- Amb aquesta informació Yopp vol millorar la societat gràcies a la Participació ciutadana, ajudant a les administracions públiques (ajuntament, diputació, autonomia, govern...) però també a l'empresa privada i a les associacions o institucions a prendre les mesures adequades per afavorir els ciutadans, associats i clients; en definitiva, per ajudar a millorar el teu entorn.
Alta d'Usuari
- Només et demanarem any de naixement, codi postal i sexe. Aquestes dades serveixen per gestionar les teves opinions i fer-les arrivar als responsables.
Preguntes del dia
- La pantalla principal et mostra les 5 preguntes per nivells: General, Internacional, Europa, Espanya i Catalunya.
- Yopp actualitza diàriament les preguntes en funció de l'actualitat dels temes.
Grups
- Yopp permet crear grups d'opinió propis, convidar participants i proposar preguntes.
- També et permet formar part d'altres ja creats. Pots apuntar-te al grup de fans del teu Equip Preferit (FCBarcelona, RCDEspanyol, València CF, Real Madrid...) o al de ciutadans de la teva localitat (Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, Terrassa, Sabadell...).
- Dóna la teva opinió a les Administracions Públiques. Així coneixeran les teves inquietuds concretes i sabran les necessitats dels ciutadans a temps.
- Manifesta les teves preferències respecte els serveis que t'ofereixen les empreses. Així tindran la possibilitat de saber què opinen els seus clientes abans del llançament de productes i aplicar canvis. Tu, com a usuari, seràs el primer beneficiat per aquestes decisions.
- Inicia discusions, proposa qüestions, manifesta preferèncias, convoca referèndums. Opina sense por: al grup li interessen les opinions, no qui les faci
.Proposar preguntes
- En qualsevol moment pots proposar qüestions a Yopp o a qualsevol dels teus Grups d'Opinió, siguin públics o privats. D'aquesta mangera tu també podràs conèxier l'opinió de la resta d'usuaris
Més preguntes
- Hi apareixeran totes les qüestions vigents sobre les que encara no hagis opinat. YOPP desa per tu tots els temes plantejats perquè puguis opinar quan et vingui millor.
- Escull el tipus de preguntes que vols veure aplicant els filtres corresponents.
Estadístiques
- Consulta de forma fácil l'opinió de la resta d'usuaris respecte els temes plantejats. Amb Yopp obtindràs informació real dels gustos, preferències i opinions del teu entorn.
Noticies
- Segueix les noticies de Yopp i veuràs com les teves opinions reporten beneficis al teu entorn gràcies a l'estreta relació entre la plataforma i els responsables de les situacions en qüestió
YOPP, La Plataforma d'Opinió
YOUROPINIONPLATFORM, S.L.

YOPP, La Plataforma d'Opinió
iOs
Gratuïta
Descarregar
Ressenya

Valorar aquest article
(1 Votar)

No tens permisos per escriure comentaris