Captures:Descripció:
Vota de manera anònima i virtual a la Consulta per l'lndepèndencia de Catalunya.Kloniko és una organització que neix amb l'objectiu de desenvolupar aplicacions d’interès general destinades principalment a l'ús en dispositius mòbils smartphone.

Inicialment s'ha generat una aplicació que pot fer sondejos d'opinió, en aquest cas per recollir el seu punt de vista sobre la hipotètica consulta per la independència de Catalunya que ha de tenir lloc el 9 de novembre de 2014.

Aquesta aplicació registrarà un sol vot per dispositiu i, per realitzar una estadística, també la població des de la que s'ha votat.

Gràcies a aquestes dades, totalment anònimes, els usuaris de l'aplicació podran consultar, en temps real, l'estat de les votacions.

La nostra voluntat es la de posar a disposició dels usuaris una plataforma que permeti expressar la seva opinió en aquesta i d'altres qüestions d’interès general que puguin sorgir.

Per qualsevol comentari o suggeriment que ens vulguin fer estarem encantats de contestar-los des del correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Gràcies!
La Consulta
Kloniko

La Consulta
iOs
Gratuïta
Descarregar
Ressenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris