Captures:Descripció:
Consulta la prediccio: el temps del servei Meteocat El temps de Meteocat, és una aplicació no oficial, que mostra la informació meteorològica de Catalunya i els Països Catalans. Inclou la predicció del temps a dos dies vista, la predicció comarca a comarca així com diversos mapes de temperatures, precipitacions, humitat, etc... També inclou el radar de precipitacions. El Temps de Meteocat és una aplicació d'accés lliure que inclou un "banner" amb publicitat. Si es vol, també hi ha disponible una versió sense publicitat de la mateixa aplicació per menys 1 €. Disposa d'un entorn agradable pensat per a poder consultar les dades d'una manera comprensible i àgil, utilitzant una mida de text adequada per a facilitar la lectura Moltes gràcies a tots.El Temps
Miquel Abadal

El Temps
iOs
Gratuïta
Descarregar
Ressenya

Evamurillo

Eva Murillo

Diplomada en Magisteri UB

Mestra des de 1989

 

L’aplicació és ràpida i fàcil d’utilitzar. Et proporciona informació instantània del temps actual o de la previsió pels propers dies. Si vols anar a la platja, a esquiar o si pretens agafar el cotxe i t’interessa saber l’estat de la mar, el vent o la neu, tens la informació a la pantalla del teu mòbil de forma breu, clara i precisa en un moment. Els mapes són nítids i entenedors i les llegendes aclaridores al 100%.

Altra cosa és la fiabilitat de la informació… En qualsevol cas, ve proporcionada per les dades del MEOCAT, per tant, si l’usuari es refia dels homes del temps, pot refiar-se igualment de l’aplicació… Aquí cadascú té el seu criteri!.

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris