Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:
Proper bus et permet consultar quant de temps falta perquè el bus arribi a la teva parada, en totes les parades de Barcelona i voltants (incloent Nit Bus, busos de TMB i de la resta d'operadors).

Només cal que introdueixis el codi de la parada (el trobaràs a la marquesina) i podràs consultar quant de temps falta perquè les diferents línies arribin a la teva parada, així com els seus recorreguts.

Si no saps quin és el codi de la parada, també pots utilitzar qualsevol de les següents opcions:

* Obrir la parada més propera
* Mostrar un mapa amb totes les parades properes
* Cercar parades per nom, ciutat, línia o empresa operadora
* Escanejar el codi QR de la parada de bus

A més a més, podràs desar les parades en una llista de preferides perquè el proper cop només et calgui prémer un botó per saber quant falta perquè arribi el bus.

Aquest servei funciona en totes les parades de TMB i l'AMB, per la qual cosa inclou tots els següents operadors: Authosa, Baixbus (Mohn, Oliveras, Rosanbus), SGMT, Soler i Sauret, TCC, TMB i TUSGSAL. Això inclou parades dels següents municipis de l'Àrea Metropolitana: Barcelona, Badalona, L'Hospitalet de Llobregat, Castelldefels, Cornellà de Llobregat, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà, Montcada i Reixac, Montgat, Sant Adrià de Besòs, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Santa Coloma de Cervelló, Santa Coloma de Gramenet, Tiana i Viladecans.
Els creadors d'aquesta aplicació no tenen cap relació amb les empreses esmentades. Les dades són proporcionades pels propis operadors, i poden ser imprecises.

Explicació dels permisos:

* Accedir a ubicació precisa: per trobar la parada més propera i la teva ubicació al mapa
* Modificar els continguts de la targeta SD/emmagatzematge USB: per desar parts del mapa a la memòria cau
* Llegir la configuració dels serveis de Google: per mostrar els mapes de Google Maps
* Accés total a Internet i llegir l'estat de la xarxa: per obtenir dades dels servidors.Proper bus Barcelona
Eduard Ereza

Proper bus Barcelona
iOs
Gratuïta
Descarregar
Ressenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris