Banner APPSCAT

Funcionament general

Quines aplicacions poden formar part d'appsencatalà?

Poden formar part d'aquest lloc web totes aquelles aplicacions per a dispositius mòbils iOS i Android que estiguin publicades en alguna botiga o pàgina web prèviament certificada per nosaltres.

L'idioma català ha d'estar present dins de l'aplicació, ja sigui en l'interfície de navegació, paginació, textos de l'aplicació, etc... d'una forma clara i no puntual. L'aplicació, a part del català, pot tenir tants idiomes com es vulgui.

No s'acceptaran aplicacions que NO estiguin en català encara que parlin de Catalunya o relacionades amb temes locals o del nostre territori, etc.

Tot i complir aquests senzills requisits, appsencatalà es reserva el dret de no publicar alguna aplicació per altres motius.

 

Quines dades es mostren a les fitxes de cada aplicació?

Totes les dades que es mostren a les fitxes de les apps estan "xuclades" directament de les fonts originals de la informació, això vol dir que si el nom de l'aplicació està en anglès, en castellà o en qualsevol altre idioma, nosaltres no ho canviarem per respecte a la versió original del nom.

El camp descripció de l'aplicació en la majoria dels casos és l'original també, tot i que estem fent una tasca de traducció una per una i cada vegada n'hi haurà més en català.

Tots els altres camps d'informació, les imatges, les estrelletes de valoració dels usuaris de les botigues respectives, etc. són els de la font original i no els canviarem.

El camp "ressenya" és de collita pròpia i no forma part de la informació de les fonts originals així com els comentaris dels usuaris d'appsencatalà que no provenen de cap altra pàgina externa.

 

Aplicacions destacades

A la pàgina principal d'iOS i d'Android respectivament, hi ha un mòdul d'aplicacions destacades que organitzem i ordenem des d'appsencatalà segons els nostres criteris pròpis de valoració. No provenen de cap font ni pàgina externa. La periodicitat en que les apps aniran canviant serà variable i no seguirà criteris temporals pre-establerts d'una forma rígida. Estem oberts a suggeriments per afegir apps en aquest apartat.

 

Categories de les aplicacions

Les categories en que estan agrupades les aplicacions de cada sistema operatiu es bastant similar al de les fonts originals però no és 100% exacte. Algunes de les categories de les botigues oficials no tenen cap aplicació en català, o encara no les hem localitzat, i creiem que quedaria molt pobre amb una sola aplicació. Per aquest motiu les tenim ocultes fins que hi hagi un mínim d'apps per poder mostrar.

Els noms de les categories els hem traduït mirant de respectar al màxim el nom original però adaptant-les a la manera més adient per dir-ho en català.

 

Actualitzacions i despublicacions d'apps

En cas de que hi hagi una actualització d'alguna aplicació en les fonts originals mirarem d'actualitzar la informació el més aviat possible però no està de més avisar-nos per tal d'estar atents. En cas de que alguna aplicació es despubliqui de la botiga orginal quedarà automàticament despublicada d'appsencatalà en la següent actualització.

 

Si creieu que falta alguna explicació més o teniu dubtes envieu-nos un correu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.