Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:

Tribuna de Girona és un fòrum de debat polític, econòmic, social i cultural impulsat per "la Caixa", Ràdio Girona, Cadena Ser i Diari de Girona. Un punt de trobada de gent de tots els àmbits professionals que de forma distesa i fora del seu entorn laboral té interès per saber què passa al seu voltant.

Des del 1999 Tribuna de Girona s´ha convertit en un fòrum de referència per on passen personalitats de primeríssim nivell des dels àmbits més diversos per compartir els seus coneixements. Connexió en directe amb la societat de les comarques de Gironoa i per aquest motiu té diferents línies d´actuació.

Un exemple d´aquesta voluntat és el projecte Tribuna Jove amb alumnes de batxillerat de la demarcació de Girona que hem iniciat aquest curs escolar 2012-2013 o conjuntament amb l´Associació Espanyola de Directius (AED) la primera edició de la jornada Empresa i Coneixement.

 

Tribuna de Girona
Sixtemia Mobile Studio SL

Tribuna de Girona
iOs
Gratuïta
Descarregar

Mida: 4,38 MB
Versió: 1.3
Dispositiu: iPad2Wifi iPhone5s iPadMini iPadFourthGen4G iPadThirdGen4G iPadMini4G iPadWifi iPadThirdGen iPhone5 iPad23G iPhone4S iPodTouchFifthGen iPodTouchThirdGen iPodTouchourthGen iPadFourthGen iPhone-3GS iPhone4 iPhone5c iPad3G
Última actualització: 19/04/2012
Classificació: 4+

Web del desenvolupador:
http://www2.tribunadegirona.com/tribuna-de-girona/que-es/Ressenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris