Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:
El PSC ja té App oficial pels Esdeveniments del Partit!

Des d´aquesta aplicació podràs accedir a tots els Esdeveniments del PSC i tindràs una fantàstica guia informativa i útil al teu iPhone iPod o iPad per no perdre´t ni un detall de cada esdeveniment.

L´aplicació es divideix en 3 apartats: “Abans” “Ara” i “Després” de manera que en cada apartat de l´aplicació trobaràs la informació més útil i necessària segons el moment.

Des de l´apartat “Abans” podràs consultar tota la informació de cada esdeveniment abans que es celebri des de com arribar-hi fins a localitzar els hotels més propers.

En l´apartat “Ara” podràs seguir al minut durant l´esdeveniment l´agenda visualitzar el mapa del recinte seguir en directe tot el que passa mitjançant videostreaming accedir a les xarxes socials i localitzar els restaurants més propers.

Finalment des de l´apartat “Després” un cop finalitzat l´esdeveniment podràs consultar tots els documents referents a l´esdeveniment per tenir la informació més detallada i completa.u2028 
Descarrega´t avui mateix la app i serà la millor guia per assistir i consultar tota la informació necessària dels Esdeveniments del PSC!

Versió 1.0
Desenvolupat per MUBIQUO. Mobile Marketing Solutions
Esdeveniments PSC
Partit Socialistes Catalunya (PSC-PSOE)

Esdeveniments PSC
iOs
Gratuïta
Descarregar

Mida: 2,13 MB
Versió: 1.0
Dispositiu: iPadWifi iPad23G iPhone-3G iPodTouchThirdGen iPadMini4G iPadThirdGen4G iPhone5s iPadMini iPod-touch iPhone4S iPodTouchFifthGen iPadFourthGen iPadThirdGen iPodTouchourthGen iPod-touch-with-mic iPhone5c iPhone4 iPhone-3GS iPad2Wifi iPadFourthGen4G iPhone5 iPad3G iPhone
Última actualització: 20/10/2010
Classificació: 4+

Web del desenvolupador:
http://www.socialistes.cat/Ressenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris