Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:
La Generalitat de Catalunya a través de l´Incasòl i l´Ajuntament de Barcelona presenten la primera versió d´una eina que permet obtenir informació immobiliària privilegiada sobre espais i sòl productius disponibles a l´Àrea Metropolitana de Barcelona. Aquesta aplicació facilita dades i imatges precises de prop de 7 milions de m² de sostre que alberguen o albergaran en un futur proper activitats intensives en coneixement.

L´aplicació s´actualitza automàticament amb projectes i oportunitats de negoci de la cartera immobiliària actual tant del sector públic com privat de l´Àrea Metropolitana de Barcelona. Un àgil suport de consulta per a professionals del sector immobiliari que desitgin analitzar de forma regular l´estoc de l´oferta presentar productes específics realitzar comparatives obtenir informació i sol·licitar reunions directes amb promotors privats i institucions públiques que col·laboren en el projecte.

Aquesta s´ha dissenyat per donar suport també a empreses i professionals que busquen una localització òptima per a la seva activitat relacionada amb els sectors productius: Media Tecnologies de la Informació Energia Disseny Aeroespacial Nanotecnologia Alimentació Biotecnologia Logística Òptica i fotònica Farmàcia i Salut principalment.

Les presentacions cartogràfiques de parcel·les i propietats que es faciliten són noves oportunitats per a inversors que desitgin desenvolupar nous projectes immobiliaris: oficines retail hotels logística i fins i tot habitatges.

Més informació i contacte:
www.BarcelonaCatalonia.cat

***********************************************

La Generalitat de Catalunya a través de Incasòl y el Ayuntamiento de Barcelona presentan la primera versión de una herramienta que permite obtener información inmobiliaria privilegiada sobre la oferta existente de espacios y suelos productivos del Área Metropolitana de Barcelona. Este aplicativo facilita datos e imágenes precisas de cerca de 7 millones de m² de techo que albergan o albergarán en un futuro próximo actividades intensivas en conocimiento.

La aplicación se actualiza automáticamente con proyectos y oportunidades de negocio de la cartera inmobiliaria actual tanto del sector público como privado entorno el Área Metropolitana de Barcelona. Un ágil soporte de consulta para profesionales del sector inmobiliario que deseen analizar de forma regular el stock de la oferta presentar productos específicos realizar comparativas obtener información y solicitar reuniones directas con promotores privados e instituciones públicas que colaboran en el proyecto.

Éste se ha diseñado para dar soporte también a empresas y profesionales que buscan una localización óptima para su actividad relacionada con los sectores productivos: Media Tecnologías de la Información Energía Diseño Aeroespacial Nanotecnología Alimentación Biotecnología Logística Óptica y Fotónica Farmacia y Salud etc.

Las presentaciones cartográficas de parcelas y propiedades que se facilitan para las tres áreas son nuevas oportunidades para inversores que deseen desarrollar nuevos proyectos inmobiliarios: oficinas retail hoteles logística e incluso viviendas.

Más información y contacto:
www.BarcelonaCatalonia.cat
Barcelona Catalonia
Ajuntament de Barcelona

Barcelona Catalonia
iOs
Gratuïta
Descarregar

Mida: 10,68 MB
Versió: 1.3.1
Dispositiu: iPadWifi iPodTouchourthGen iPad3G iPadThirdGen iPadFourthGen iPadMini4G iPadFourthGen4G iPhone-3GS iPhone4 iPad23G iPhone4S iPadThirdGen4G iPhone5 iPodTouchFifthGen iPadMini iPodTouchThirdGen iPhone5c iPhone5s iPad2Wifi
Última actualització: 11/01/2012
Classificació: 4+

Web del desenvolupador:
Ressenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris