Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:
L´aplicació permet identificar-se remotament per accedir a serveis online de l´Ajuntament de BCN com la Carpeta del Ciutadà www.bcn.cat/carpeta així com fer tràmits a través de l´app. Per tenir accés a tots els serveis cal tenir un codi CAID que proporciona l´Ajuntament de Barcelona un cop verifica les dades de la identitat.

Permet dos nivells d´identitat:
Registrat: Aquest nivell es pot obtenir directament registrant-se des de l´app. Permet identificar-se en un conjunt restringit dels serveis disponibles.
Acreditat: Aquest nivell permet l´accés a tots els serveis disponibles. Per obtenir-lo cal introduir a l´app el Codi d´Activació de la Identitat Digital CAID. El CAID el proporciona l´Ajuntament de Barcelona un cop verifica que les dades de la identitat són correctes. Es pot sol·licitar en persona o per internet; més informació a http://w2.bcn.cat/idbcn/ca/com-es-pot-obtenir-la-idbcn#acreditar-se

L´app gestiona la identificació de manera segura i amb validesa jurídica fent transparent per a l´usuari tota la complexitat tecnològica de l´autenticació digital segura i confiable. Gradualment permetrà identificar-se per accedir a nous serveis tant de l´Ajuntament de Barcelona com d´altres administracions i entitats.
Vegeu www.bcn.cat/idbcn per més informació.


---------------------------------------------------------------------------------------

La aplicación permite identificarse remotamente para acceder a servicios online del Ayuntamiento de BCN como la Carpeta del Ciudadano www.bcn.cat/carpeta y realizar trámites a través de la app. Para acceder a todos los servicios se necesita el código CAID que proporciona el Ayuntamiento de Barcelona una vez verifica los datos de la identidad.

Permite dos niveles de identidad:
Registrado: Este nivel se puede obtener directamente registrándose desde la app. Permite identificarse en un conjunto restringido de los servicios disponibles.
Acreditado: Este nivel permite el acceso a todos los servicios disponibles. Para obtenerlo es necesario introducir en la app el Código de Activación de la Identidad Digital CAID. El CAID lo proporciona el Ayuntamiento de Barcelona una vez verifica que los datos de la identidad son correctos. Se puede solicitar en persona o por internet; más información en http://w2.bcn.cat/idbcn/es/como-obtener-la-idbcn#acreditarse

La app gestiona la identificación de forma segura y con validez jurídica haciendo transparente para el usuario toda la complejidad tecnológica de la autenticación digital segura y confiable. Gradualmente permitirá identificarse para acceder a nuevos servicios tanto del Ayuntamiento de Barcelona como de otras administraciones y entidades.
Véase www.bcn.cat/idbcn/es para más información.
mobileID - Identitat Digital al Mòbil
Ajuntament de Barcelona

mobileID - Identitat Digital al Mòbil
iOs
Gratuïta
Descarregar

Mida: 2,70 MB
Versió: 2.0.1
Dispositiu: iPodTouchFifthGen iPadMini4G iPhone5c iPhone-3GS iPadFourthGen4G iPhone4 iPadThirdGen iPhone4S iPadMini iPad23G iPhone5 iPodTouchourthGen iPhone5s iPad2Wifi iPadThirdGen4G iPadFourthGen
Última actualització: 06/02/2013
Classificació: 4+

Web del desenvolupador:
http://www.bcn.cat/mobilRessenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris