Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:

Apps dedicades al tema del dictat, la llengua i l´ortografia n´hi ha moltes. No obstant això, aquesta anomenada Dic-Dic es destaca de les altres per la seva bona factura i qualitat. Appsmama.es

El que destaca d´aquesta app és que a nivell de disseny i funcionalitat és bona, amb la qual cosa tenim una aplicació amb un projecte creatiu-pedagògic molt ben treballada per part d´Estudi Kalimba Frikids.com

Les il·lustracions són molt atractives i estan molt cuidades. L´àudio utilitza una veu infantil agradable i simpàtica que agrada als nens. Cappaces.com

DIC-DIC és el joc educatiu perfecte per aprendre a lletrejar paraules d´ús comú en diversos idiomes. El dictat audiovisual de paraules, en 3 nivells de dificultat, permet als nens i nenes de 3 a 12 anys aprendre ortografia i vocabulari d´una forma divertida.

És un joc pensat tant per practicar la llengua materna com per adquirir vocabulari i coneixements d´ortografia d´una llengua estrangera.

Es tracta una aplicació 100% segura, sense publicitat, ni vendes integrades de funcionament senzill i intuïtiu, perquè els vostres fills puguin jugar amb completa autonomia i seguretat.

El joc permet triar en qualsevol moment el nivell de dificultat en què es vol jugar, quina llengua es vol practicar i utilitzar o no les pistes. Les pistes permeten als nens més petits consolidar l´aprenentatge de les lletres en associació al seu so.

Una de les particularitats d´aquesta aplicació és l´ús del teclat per a la introducció de les lletres, una opció poc comuna en aplicacions d´aquest tipus que permet als petits usuaris familiaritzar-se amb aquesta eina.

L´aplicació incorpora un joc extra per premiar als bons jugadors que consisteix en acumular un determinat nombre d´encerts.
Al mateix temps l´aplicació disposa d´àlbums d´assoliments que permeten realitzar el seguiment dels èxits aconseguits en cada nivell de cada idioma.

Característiques destacades:

´ Joc de lletrejar i dictat audiovisual.

´ Joc extra de recompensa per als bons jugadors.

´ Àlbum de recopilació d´assoliments en cada idioma i nivell.

´ Elaborat amb l´assessorament de pedagogs i professors natius de cada idioma.

´ Locucions de parlants natius de cada llengua.

´ Personalitzable i adaptable al nivell de coneixements de cada jugador.

´ Correcció de les respostes incorrectes per consolidar l´aprenentatge.

´ Sense publicitat ni vendes integrades.

´ En anglès britànic, anglès nord-americà, espanyol, francès i català.

Dic-Dic. Dictado multilingüe para la práctica de la escritura y de la correspondencia entre sonido y grafía
Perception Technologies S.L.

Dic-Dic. Dictado multilingüe para la práctica de la escritura y de la correspondencia entre sonido y grafía
iOs
2,69
Descarregar

Mida: 43,38 MB
Versió: 1.4
Dispositiu: iPadThirdGen iPadFourthGen4G iPad23G iPad3G iPadFourthGen iPadWifi iPad2Wifi iPadMini4G iPadMini iPadThirdGen4G
Última actualització: 09/05/2013
Classificació: 4+

Web del desenvolupador:
http://dicdicapp.comRessenya

APPSCAT AntoniJaumeAntoni Jaume Morell
Comunicació Appsencatalà

 


L´aplicació que esteu mirant està pensada perquè els nens i nenes, de 3 a 12 anys, tinguin una eina divertida per aprendre a escriure i a pronunciar correctament un seguit de paraules comunes del nostre vocabulari.

És una app intuïtiva, amb uns colors alegres que criden prou l´atenció per passar una estona d´oci i aprenentatge. Per això, els dibuixos que van sortint estan ben elaborats i amb un estil divertit i entretingut per als nens.

Sent un joc que dicta paraules que l´usuari ha d´escriure correctament, és un encert que la veu que les narra sigui la d´un nen. Resulta com més familiar. Ara bé, la part més divertida és quan surt l´amic robot donant ànims al nen o nena que està jugant en aquell moment.

D´altra banda, un mateix usuari pot escollir qualsevol dels tres nivells i decidir si vol tenir ajuda amb les pistes, aquesta és una forma d´adaptar el joc al nen o la nena. Així, es pot marcar un nou repte per als nens.

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris