Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:

Gaudi´s secret és una aplicació innovadora pensada per a estimular la lectura i la imaginació dels nens, amb el principal objectiu que la comprensió de text sigui una necessitat exigida pels mateixos nens.

Gaudi´s secret és un nou concepte de comprensió lectora que integra música, il·lustracions, activitats i jocs a partir de les aventures d´un grup de 5 nens que hauran de superar diferents proves. La diversió està assegurada!

Aquesta aplicació permet personalitzar el nom dels 5 protagonistes, d´aquesta manera cada nen/a podrà individualitzar l´aventura amb els noms dels personatges que decideixi, podent ser ell/a mateix/a el/la protagonista.

Gaudi´s secret és una aplicació dissenyada per un equip pedagògic indicada per a pares i mares que vulguin un recurs de qualitat per potenciar la competència lingüística a través de la lectura i la comprensió. A més, l´aplicació permet als nens aprendre i interactuar amb elements creats pel geni Antoni Gaudí, com el Park Güell, la Casa Milà o la Sagrada Família.


Característiques:

- A partir de 8 anys

- 80 pàgines de text amb una cuidada presentació

- 25 fantàstiques il·lustracions originals

- 12 jocs que acompanyen a l´usuari en l´aventura de la lectura i la comprensió

- No requereix connexió a internet per a utilitzar-se

- Multi-idioma

- Sense Publicitat

- Sense Compres in-App

- Sense enllaços a xarxes socials

- Sense sol·licituds d´informació personal

- Optimitzat per a una execució impecable

Si té qualsevol pregunta o dubte en relació a la nostra aplicació, escrigui´ns a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , ja que no podem contestar als missatges que s´escriuen a iTunes.


Gaudi´s secret: aventura interactiva a través de la lectura
Nivard Arboix

Gaudi´s secret: aventura interactiva a través de la lectura
iOs
2,69
Descarregar

Mida: 94,89 MB
Versió: 1.0.2
Dispositiu: iPadWifi iPad23G iPadFourthGen4G iPadMini iPad2Wifi iPadMini4G iPadThirdGen4G iPad3G iPadFourthGen iPadThirdGen
Última actualització: 12/06/2013
Classificació: 4+

Web del desenvolupador:
http://www.ididactic.com/gaudissecretRessenya

Valorar aquest article
(1 Votar)

No tens permisos per escriure comentaris