Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:
Falsos Amics és una aplicació per als amants de les llengües i d´aprendre jugant. Presenta a l´usuari parelles de paraules semblants en dues llengües que tenen significats no coincidents en aquestes llengües els populars falsos amics que ben sovint confonen els aprenents d´idiomes. Les llengües que tracta són el català l´espanyol el francès l´italià el portuguès i el romanès.

Quin és el repte per a l´usuari? Demostrar-se que pot entendre el sentit dels falsos amics entre llengües romàniques sense ajuts de traducció de cap mena. Com? Aprofitant les àmplies possibilitats d´intercomprensió entre llengües romàniques i desplegant estratègies per comprendre una altra llengua.

Després de cinc minuts de jugar amb Falsos Amics l´usuari descobreix que està llegint com si res llengües que considerava fins aleshores desconegudes i que els falsos amics com per art de màgia han deixat de ser-ho. 

Servei de Llengües (Universitat Autònoma de Barcelona)
http://www.uab.cat/servei-llengues/

=============================

Falsos Amics (Falsos Amigos) es una aplicación para los amantes de las lenguas y para quien le guste aprender jugando. Presenta al usuario parejas de palabras semejantes en dos lenguas que tienen significados no coincidentes en dichas lenguas los populares falsos amigos que a menudo confunden a los que aprenden idiomas. Las lenguas que trata son el catalán el español el francés el italiano el portugués y el rumano.

¿Cuál es el reto para el usuario? Demostrarse que puede entender el sentido de los falsos amigos entre lenguas románicas sin ayuda de ningún tipo de traducción. ¿Cómo? Aprovechando las amplias posibilidades de intercomprensión entre lenguas románicas y desarrollando estrategias para comprender otra lengua.

Al cabo de cinco minutos de jugar a Falsos Amics el usuario descubre que está leyendo como si nada lenguas que consideraba hasta ese momento desconocidas y que los falsos amigos como por arte de magia han dejado de serlo.

Servei de Llengües (Universitat Autònoma de Barcelona)
http://www.uab.cat/servei-llengues/
Falsos Amics
Omada Interactiva S.L.L.

Falsos Amics
iOs
Gratuïta
Descarregar

Mida: 1,39 MB
Versió: 1.0.0
Dispositiu: iPad23G iPhone4S iPhone5c iPad2Wifi iPadMini iPodTouchourthGen iPhone5 iPadFourthGen iPhone-3GS iPodTouchFifthGen iPadMini4G iPhone5s iPad3G iPodTouchThirdGen iPadThirdGen iPhone4 iPadWifi iPadFourthGen4G iPadThirdGen4G
Última actualització: 27/04/2013
Classificació: 4+

Web del desenvolupador:
Ressenya

Valorar aquest article
(1 Votar)

No tens permisos per escriure comentaris