Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:
??? FILMCAT ???
LA REVOLUCIÓ DEL CINEMA EN CATALÀ

FilmCat té com objectiu potenciar la llengua catalana a través del cinema. L´aplicació per iPhone et permet trobar els cinemes on es projecten les pel·lícules més actuals doblades i subtitulades en català.

? REVIU EL CINEMA ?
La cartellera mai havia lluït tant. Una experiència pensada per a tots els amants del cinema. FilmCat transforma la vivència de l´espectador i obre una nova dimensió a les pel·lícules en català.

? A UN GEST DE TOT EL QUE T´AGRADA ?
Troba fàcilment les pel·lícules més actuals. Tràilers horaris cinemes i molt més. L´entreteniment que vols sempre al teu abast.

? SEMPRE EN CATALÀ ?
Gaudeixes escoltant el català. Per això et proposem una forma diferent de viure la teva llengua amb els amics la parella i la teva família.

? UNA APP DISSENYADA PER A TU ?
Viu una experiència completament innovadora. FilmCat s´ha dissenyat perquè sigui més fàcil que mai gaudir del món del cinema. Aquí hi ha molt més del que es veu!

??? Ens podràs trobar a Facebook i a la pàgina web filmcat.cat ???
FilmCat
Adrian Montiel

FilmCat
iOs
Gratuïta
Descarregar

Mida: 4,61 MB
Versió: 1.3
Dispositiu: iPadWifi iPadFourthGen4G iPhone4 iPadThirdGen iPhone-3GS iPadThirdGen4G iPhone5 iPhone5c iPad3G iPad2Wifi iPadFourthGen iPodTouchThirdGen iPadMini iPhone5s iPhone4S iPodTouchFifthGen iPad23G iPadMini4G iPodTouchourthGen
Última actualització: 23/04/2013
Classificació: 9+

Web del desenvolupador:
Ressenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris