Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:
Personalitza´t tu mateix el teu “Carnet d´Identitat CATalana” amb CICAT!

Manifesta el teu sentiment català amb un document que podràs lluir a la teva cartera i a la pantalla del teu iPhone iPod Touch o iPad.

CICAT és l´aplicació idònia per manifestar el teu sentiment d´identitat aquí i a qualsevol part del món ja que es pot enviar una còpia del teu carnet a qui vulguis per E-mail Twitter Facebook o qualsevol altre aplicació de missatgeria. Tanmateix pots enviar una còpia de cada una de les dues cares al Rodet de fotos per compartir de la forma que vulguis el teu document.

CICAT es un carnet dissenyat amb les últimes tecnologies en ment. Es per això que al revers es genera un codi QR per compartir la teva informació de contacte només amb qui tu vulguis.

CICAT et reservarà un número de carnet correlatiu tant aviat instal·lis l´aplicació posant la població on vius actualment. A més aquest número sempre serà teu ningú tindrà el mateix número de CICAT. Què esperes per ser el primer del teu cercle d´amistats i família a tenir CICAT? Com abans ho facis abans obtindràs un número d´antiguitat més baix.

CICAT es una aplicació que es va concebre des de un començament pensant en la privacitat de les dades personals del usuari final. Es per aquest motiu que els nostres servidors nomes requereixen de la població de residència actual per atorgar el número CICAT. Ficant només aquesta dada i polsant el botó “Desar configuració” generarà la connexió amb els nostres servidors per intercanviar dades: Per l´usuari el número CICAT i per nosaltres la població on s´ha fet el carnet (per tal de poder-ho plasmar al mapa general de CICATS fets arreu del món dintre de l´aplicació).

La última versió incorpora la funcionalitat de impressió per fer més fàcil encara la impressió i creació de un carnet físic.

CICAT és l´ÚNICA aplicació que et permetrà saber a l´instant quanta gent s´ha fet el carnet arreu del món i en particular a qualsevol població catalana mitjançant un mapa inclòs a CICAT.

Vols saber quin és el grau de sentiment català de la gent que t´envolta? Amb CICAT ho podràs saber i comparar amb altres poblacions! Anima als teus amics i familiars a manifestar el seu sentiment per la nostra terra!
CICAT
NUT CODERS SOCIEDAD LIMITADA

CICAT
iOs
0,89
Descarregar

Mida: 10,08 MB
Versió: 1.2
Dispositiu: iPhone5s iPad23G iPadFourthGen4G iPhone4 iPadMini4G iPhone-3GS iPhone5c iPodTouchourthGen iPhone4S iPhone5 iPad2Wifi iPadFourthGen iPadThirdGen4G iPadMini iPadThirdGen iPodTouchFifthGen
Última actualització: 11/09/2013
Classificació: 4+

Web del desenvolupador:
Ressenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris