Captures:

Imatge pendent d'actualització


Descripció:
En aquests darrers mesos el compte enrere cap a una Catalunya Independent s´ha accelerat però estem disposats a afrontar el repte que això suposa? Direm tants cops sí com sigui necessari per a poder segar les cadenes que manté unit allò que ja no pot seguir unit?
Serem capaços malgrat siguem menys numerosos a donar una majoria aplastant al sí?

Amb aquesta idea neix Objectiu2014. A través aquest aplicatiu pots votar tants cops com vulguis la suma de tots els vots es contabilitza de manera global per a mostrar la unió del poble però compte! que també existeix el vot negatiu i si hi ha més persones en contra que a favor els que estem a favor haurem de votar molts més cops per a fer-nos sentir!

Però això no ha de ser un impediment això ha de servir per a que ens reafirmem més en el que s´intenta destruir. Si hi estàs a favor digues SÍ però no només un cop mil cops!
Objectiu2014
Clapp the hands

Objectiu2014
iOs
Gratuïta
Descarregar

Mida: 4,35 MB
Versió: 1.9.1
Dispositiu: iPodTouchThirdGen iPhone4S iPhone-3GS iPadThirdGen4G iPodTouchFifthGen iPad2Wifi iPodTouchourthGen iPadThirdGen iPadFourthGen iPadMini4G iPhone5 iPadWifi iPadMini iPhone5s iPhone5c iPad3G iPhone4 iPadFourthGen4G iPad23G
Última actualització: 19/03/2013
Classificació: 4+

Web del desenvolupador:
http://objectiu2014.catRessenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris