Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:
phAgenda One és una aplicació que permet trucar als teus quatre contactes més freqüents simplement prement sobre la imatge de cadascun d´ells.

Aquesta aplicació és de gran utilitat per a persones que tinguin problemes de visió o que no dominen l´ús del smartphone, de manera que amb només veure la persona a la qual desitgen trucar, poden establir la comunicació.

En la pestanya contactes de l´apartat configuració, busca i selecciona els quatre contactes als quals truques més freqüentment, si a la teva agenda els has afegit una fotografia o imatge apareixerà a la primera pantalla de l´aplicació. Si el contacte no té fotografia o imatge apareixerà una imatge per defecte facilitant-te la trucada. En qualsevol moment podràs canviar els contactes simplement desseleccionant el que vols suprimir i marcant el nou contacte.

Utilitat:

Accés als quatre contactes més freqüents per fer una trucada seleccionant la imatge.

Facilitat per a persones que no poden distingir el text de smartphone per accedir a la llista de contactes.

Afegint una imatge als contactes seleccionats, millores la identificació d´aquests per a fer una trucada.

phAgenda One
XATA&Co S.C.P.

phAgenda One
iOs
Gratuïta
Descarregar

Mida: 0,44 MB
Versió: 1.0
Dispositiu: iPad3G iPadFourthGen4G iPhone4 iPadThirdGen4G iPadMini4G iPadMini iPad23G iPhone5 iPad2Wifi iPadWifi iPhone5c iPhone-3GS iPodTouchourthGen iPhone5s iPhone4S iPadThirdGen iPadFourthGen iPodTouchFifthGen iPodTouchThirdGen
Última actualització: 17/12/2012
Classificació: 4+

Web del desenvolupador:
http://www.xataco.comRessenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris