Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:
Segueix l´actualitat del món casteller amb ´Castells´ l´aplicació de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya.
A través de l´aplicació podràs consultar l´agenda geolocalitzada més completa amb les properes actuacions i els resultats de totes les actuacions gràcies als registres de la Base de Dades de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya - Colla Jove Xiquets de Tarragona (BDCJ). A més podràs personalitzar les cerques perquè sempre apareguin en primer terme les informacions referents a la teva colla.
L´aplicació també ofereix un ampli recull de notícies fotografies accés al hashtag “Castellers” de Twitter i un seguit d´apartats divulgatius sobre història gralles nomenclatura etc. pensats especialment per a aquells que s´introdueixen en el món dels castells.
Castells
Eric Sala Marin

Castells
iOs
Gratuïta
Descarregar

Mida: 25,56 MB
Versió: 1.0.3
Dispositiu: iPodTouchFifthGen iPadWifi iPhone5c iPodTouchThirdGen iPhone5 iPadFourthGen iPadThirdGen4G iPadMini iPad2Wifi iPadThirdGen iPhone-3GS iPad3G iPad23G iPadFourthGen4G iPhone5s iPhone4S iPadMini4G iPhone4 iPodTouchourthGen
Última actualització: 06/11/2012
Classificació: 4+

Web del desenvolupador:
Ressenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris