Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:
Amb aquesta aplicació podràs localitzar fàcilment qualsevol dels forns de pa del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona. Podràs buscar els forns més pròxims a la teva ubicació actual i trobar la ruta més ràpida per anar fins al forn que hagis escollit.


El Gremi és una institució d´àmbit provincial i agrupa mitjançant afiliació voluntària totes aquelles persones físiques o jurídiques a títol d´empresaris fabricants i venedors de pa que realitzen activitats dins la província de Barcelona.

Els objectius del Gremi entre d´altres són representar gestionar i defensar els interessos econòmics socials culturals i professionals dels seus afiliats en els seus aspectes generals comuns i específics i especialment pel que fa a l´Administració i altres institucions públiques així com a les organitzacions de treballadors.
Gremi Pa
Jordi Nin Guerrero

Gremi Pa
iOs
Gratuïta
Descarregar

Mida: 0,14 MB
Versió: 1
Dispositiu: iPhone5s iPodTouchFifthGen iPadFourthGen4G iPadThirdGen iPhone5 iPadMini4G iPhone-3GS iPad23G iPadThirdGen4G iPadMini iPhone4S iPodTouchourthGen iPodTouchThirdGen iPad2Wifi iPadFourthGen iPadWifi iPhone4 iPad3G iPhone5c
Última actualització: 29/11/2012
Classificació: 4+

Web del desenvolupador:
Ressenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris