Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:
Vola amb el grup de música Macedònia en aquesta aplicació per als més petits de la casa. Aprèn quines són les fruites de cada estació de l´any quines propietats tenen i agafa el màxim de peces per omplir-te d´energia i guanyar molts punts.

El grup Macedònia protagonitza aquesta aplicació. Escull quina entre les cinc membres i els dos músics del grup tria les peces de fruita de la temporada de l´any i després vola per agafar el màxim de peces però compte amb els gripaus amb les vaques amb els arbres o amb les barques perquè si els toques et resten energia. I tot acompanyat de la cançó original del grup: “Esmorzar”.

Sigues el protagonista de l´aventura de Macedònia durant les quatre estacions de l´any i omple´t d´energia amb la millor fruita del nostre país!

CARACTERÍSTIQUES

+ 4 escenaris il·lustrats: primavera estiu tardor i hivern
+ 7 personatges per escollir: 5 cantants i 2 músics de Macedònia
+ 16 tipus diferents de fruita amb les seves descripcions
+ Inclou les imatges de la campanya “A la fruita la música entra sola”
+ Dues versions de la cançó original de la campanya “Esmorzar”
+ Amb les veus originals de les cantants de Macedònia
+ Amb la presència de la Maria la Sara la Irene la Carlota i la Paula

Aquesta aplicació està emmarcada dins del Pla de consum de fruita a les escoles una iniciativa de la UE que a Catalunya es fa efectiva mitjançant l´acció coordinada dels Departaments d´Agricultura Ramaderia Perca Alimentació i Medi Natural el de Salut i el d´Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.
Macedònia
Generalitat de Catalunya

Macedònia
iOs
Gratuïta
Descarregar

Mida: 53,60 MB
Versió: 1.0.0
Dispositiu: iPhone5c iPad2Wifi iPhone4S iPadMini4G iPhone-3GS iPadThirdGen iPodTouchFifthGen iPadWifi iPhone5 iPadMini iPad3G iPadFourthGen iPodTouchThirdGen iPhone5s iPad23G iPadThirdGen4G iPhone4 iPodTouchourthGen iPadFourthGen4G
Última actualització: 02/11/2012
Classificació: 4+

Web del desenvolupador:
Ressenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris