Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:
*** Apple´s Best of 2012 Hidden Gems ***
*** Mejor diseño de juego Gamelab 2013 ***

Nihilumbra es compatible con iPhone 4 4S 5 iPod Touch 4 e iPads.

Sumérgete en el inmenso mundo de Nihilumbra y acompaña a Born en su aventura para encontrarse a sí mismo mientras intenta escapar de su inevitable maldición.
Born es un ser creado a partir de la nada absoluta. Cuando abandona el vacío y aparece en el mundo comienza un largo viaje en el que aprenderá a usar los colores de su alrededor que le conferirán poderosas habilidades; aunque tendrá que pagar un altísimo precio.
El vacío debe estar unido. Lo reclama y no dejará de perseguirle jamás destruyendo todo lo que toque a su paso.
A cambio de seguir vivo Born condenará la tierra que pisa haciendo que desaparezca para siempre.

CARACTERÍSTICAS

- Más de 10 horas de duración.

- Jugabilidad inspirada en juegos clásicos y completamente rediseñada para pantallas táctiles.

- Cambia las físicas del terreno usando cinco colores diferentes.

- Utiliza los 5 mundos como un lienzo y transfórmalos a tu antojo.

- Dos sistemas de control distintos. Botones clásicos o sensor de inclinación.

- Banda sonora original compuesta por Álvaro Lafuente. Se recomienda usar cascos.

- Desbloquea una gran sorpresa al completar el juego. Rejugabilidad asegurada.
Nihilumbra
BEAUTIFUN GAMES SL

Nihilumbra
iOs
2,69
Descarregar

Mida: 144,06 MB
Versió: 1.3
Dispositiu: iPadFourthGen4G iPhone4 iPhone5c iPadFourthGen iPadThirdGen4G iPodTouchourthGen iPadMini iPhone4S iPodTouchFifthGen iPad3G iPadMini4G iPhone5s iPadThirdGen iPhone-3GS iPadWifi iPhone5 iPodTouchThirdGen iPad23G iPad2Wifi
Última actualització: 28/06/2012
Classificació: 9+

Web del desenvolupador:
http://www.nihilumbra.comRessenya

APPSCAT GinaTostGina Tost

Geek GirlNihilumbra és un joc de plataformes i trencaclosques creat pels nois de Beautifun Games, un petit estudi de Sabadell. 
Al joc encarnes a Born, un ser que no te present, ni passat, ni futur, i que ha de descobrir du2019on és i com funciona el món mentre escapa del Buit, el u201cNo Resu201d, un altre ésser que su2019assembla al Megazero i su2019empassa tot el que toca. 

El Born haurà de guanyar habilitats de colors que tenen propietats com relliscar, cremar o conduïr lu2019electricitat, i du2019aquest manera transformar el món que lu2019envolta i poder fugir du2019el Buit. 

Així comença aquesta aventura du2019unes 3 hores de durada, on la nostra habilitat amb els dits i el suc que li poguem treure al cervell ho seran tot per a poder sobreviure. El joc te auto-guardat automàtic i per tant cada vegada que superem una petita fase dins du2019un nivell no caldrà que la tornem a fer.

Els gràfics són molt bonics i recorden al videojoc u201cindieu201d Limbo. Els colors grisos queden trencats pels colors de les habilitats i els fons de la pantalla prenen un matís al color de lu2019habilitat que estem intentant dominar. Cap a les últimes pantalles, quan ja estem dominant totes les habilitats, el joc es complica i necessitem tenir per la mà tot el que hem aprés durant el joc.

Nihilumbra va guanyar el premi Generació Digital 2012 al Millor Videojoc de lu2019any fet a Catalunya.

 

Valorar aquest article
(1 Votar)

No tens permisos per escriure comentaris