Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:
T´has portat bé aquest any? Doncs és l´hora d´escriure la CARTA ALS REIS MAGS D´ORIENT. I ara t´ho posem més ràpid i fàcil que mai ja que la pots enviar des del teu iPad a través de l´aplicació REIS EXPRESS.

REIS EXPRESS és la moderna agència de transports dels Reis Mags que s´assegurarà que la teva carta arribi amb tota seguretat i rapidesa a les mans de Melcior Gaspar i Baltasar.

I no només els hi podràs ESCRIURE sinó que també podràs AFEGIR FOTOS d´allò que vols que et portin o fer un DIBUIX ben bonic.

Ah i pels pares mares i altres patges també serà molt útil ja que en rebreu una CÒPIA IMPRIMIBLE AL VOSTRE CORREU. Per si a més a més la voleu acabar lliurant en persona!

Un bon record i una bonica manera de compartir la carta dels vostres fills amb tots els patges implicats per a què no se´ls escapi res!

BON NADAL i que els Reis us portin molts regals!!!

I potser també una mica de carbó...

***

¿Te has portado bien este año? ¡Pues ya es hora de escribir la CARTA A LOS REYES MAGOS!

Y ahora te lo ponemos más rápido y fácil que nunca ya que la puedes enviar desde tu iPad a través de la aplicación REYES EXPRESS.

REYES EXPRESS es la moderna agencia de transportes de los Reyes Magos que se asegurará de que tu carta llegue con toda seguridad y rapidez a las manos de Melchor Gaspar y Baltasar.

Y no sólo les podrás ESCRIBIR sino que también podrás AÑADIR FOTOS de lo regalos que quieres que te lleven o hacer un DIBUJO bien bonito.

Ah y para los pedres madres y otros pajes reales también será muy útil ya que recibiréis una COPIA IMPRIMIBLE A VUESTRO CORREO por si también quereis darsela en persona.

¡Un buen recuerdo y una bonita manera de compartir la carta de sus hijos con todos los pajes implicados y que no se les escape nada!

¡FELIZ NAVIDAD y que los Reyes os traigan muchos regalos!

Y quizá también un poco de carbón ...
Reis Express
DAU Apps SCP

Reis Express
iOs
Gratuïta
Descarregar

Mida: 1,20 MB
Versió: 1.0
Dispositiu: iPad2Wifi iPadMini4G iPadThirdGen4G iPadMini iPadFourthGen iPadFourthGen4G iPadThirdGen iPad23G
Última actualització: 18/12/2012
Classificació: 4+

Web del desenvolupador:
http://reisexpress.catRessenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris