Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:

Benvingut a Puzzle Box una colecció de 4 jocs de puzzle clàssics amb gràfics detallats per la nova pantalla retina d´iPad, controls tàctils, diferents modes de joc, classificació en línia i tonelades de trofeus del Game Center!

JEWELMASTER

Intercanvia joies i posa´n 3 en línia del mateix tipus amb l´objectiu d´eliminar el número mínim per passar al següent nivell abans que el temps s´esgoti. 

Joc d´acció ràpida en el que només les ments més despertes sobreviuran!

PANEL ATTACK

Intercanvia blocs i posa´n 3 en línia o més del mateix tipus per evitar que les columnes de les fitxes ascendents omplin la pantalla!

Utilitza reaccions en cadena i combos per aconseguir millors puntuacions i arriba a la primera posició del rànquing mundial!

BLOCK CRASH

Toca la pantalla per eliminar grups de blocs del mateix color i aconsegueix el número de punts necessàris per passar al següent nivell.

Busca els grups de blocs més grans, pensa bé els teus moviments: a vegades el camí més fàcil no és el millor. 

GEMDROP

Controla columnes de gemes que cauen del cel fent files de 3 o més del mateix tipus perquè desapareixin i no omplin la pantalla. Les gemes poden aliniar-se en horitzontal, vertical i en diagonal. 

Un joc que combina habilitat i estratègia!

(Descripció traduïda per Appsencatalà) 

 

Puzzle Box
Undergames S.L.

Puzzle Box
iOs
Gratuïta
Descarregar

Mida: 15,99 MB
Versió: 1.0
Dispositiu: iPad3G iPadMini iPadFourthGen4G iPad2Wifi iPhone5c iPodTouchThirdGen iPodTouchFifthGen iPadFourthGen iPadThirdGen iPhone-3G iPhone5s iPhone-3GS iPod-touch-with-mic iPhone4 iPhone5 iPadThirdGen4G iPadMini4G iPhone4S iPadWifi iPad23G iPodTouchourthGen
Última actualització: 11/09/2012
Classificació: 4+

Web del desenvolupador:
http://www.undercoders.com/Puzzle-Box.htmlRessenya

Valorar aquest article
(3 vots)

No tens permisos per escriure comentaris