Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:

Tens quatre elements bàsics: Foc, aigua, terra i aire. Combinant-los amb molts productes diferents pots obtenir més de 200 elements diferents. Pots crear vida, cervesa, vampirs, gratacels i molt més.

Hi ha 380 elements en total

ACTUALITZACIÓ IMPORTANT:

Si descobreixes algun error o el joc no et funciona, si us plau deixa el teu comentari a http://zed.0xff.me amb la descripció de l´error, el teu model de mòbil i la versió d´iOS que tens instal·lada. Gràcies

(Descripció traduïda per Appsencatalà)

Zed´s Alchemy
Andrey Zaikin

Zed´s Alchemy
iOs
Gratuïta
Descarregar

Mida: 5,57 MB
Versió: 1.2
Dispositiu: iPod-touch-with-mic iPodTouchThirdGen iPadThirdGen4G iPodTouchourthGen iPadWifi iPad3G iPadThirdGen iPhone iPodTouchFifthGen iPadMini4G iPhone4 iPadFourthGen4G iPhone-3G iPhone4S iPhone-3GS iPadMini iPhone5c iPhone5 iPad23G iPod-touch iPadFourthGen iPhone5s iPad2Wifi
Última actualització: 18/05/2011
Classificació: 4+

Web del desenvolupador:
Ressenya

APPSCAT MarcPagesMarc Pagès

Juganer Appsencatalà

 

 

Zed´s Alchemy és dels jocs més originals que he vist últimament. A vegades, en la senzillesa esta la bellesa. I aquest joc és de les coses més senzilles que hi ha: A partir de 4 elements (terra, aire, foc i aigua) has de construir nous elements. Per exemple, si ajuntes foc i aigua, tens alcohol. Si ajuntes alcohol i aigua tens vodka, i així successivament. 

La interfície gràfica és molt senzilla. Una pantalla negra, que es l´espai on es barregen els elements (hi ha una segona pantalla on es mostren tots els elements que ja has descobert). Al principi sembla fàcil, però son 380 elements que s´han de descobrir, i això no es tan senzillu2026 El joc no té més. Però tampoc necessita més. És el teu enginy el que fa que aquest joc sigui interessant.

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris