Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:
Lluita contra centenars de milers d´orcs (literalment!), amb la teva espasa i els poders especials que aniràs desbloquejant i millorant a mesura que avancis.  El regne necessita un heroi com tu!  

Característiques del joc:  

-Partides ràpides de 30 segons a 3 minuts, podràs jugar a qualsevol lloc! 

-500+ nivell (més de 250h de joc) 

-12 poders que aniran millorant a mesura que avances en el joc. 

-Més de 30 recompenses úniques - És gratuït!

Epix - Epic Pixel Heroes
Blinzy Studios Sociedad Limitada

Epix - Epic Pixel Heroes
iOs
Gratuïta
Descarregar

Mida: 29,29 MB
Versió: 1.2.4
Dispositiu: iPhone-3GS iPad2Wifi iPadMini iPodTouchourthGen iPodTouchThirdGen iPadThirdGen iPhone4 iPhone5 iPad23G iPhone5c iPadWifi iPadThirdGen4G iPodTouchFifthGen iPhone4S iPad3G iPadMini4G iPadFourthGen4G iPhone5s iPadFourthGen
Última actualització: 13/12/2012
Classificació: 9+

Web del desenvolupador:
http://www.blinzy.comRessenya

foto paufont lowPau Font

CEO Appsencatalà

 
 

Si tens ganes de picar moltes vegades amb el dit a la pantalla del teu dispositiu i matar milers d´orcs, aquest és un joc per a tu. Un joc retro ambientat amb uns gràfics pixelart, fàcil de jugar i distret. Al centre de la pantalla tens el teu heroi que només pot girar sobre si mateix i atacar a les diverses onades d´orcs que van apareixent de totes direccions. Al principi sembla fàcil, però si et distreus un moment, la mort trucarà a la teva porta. Segons vas pujant de nivell vas aconseguint diferents poders que podràs fer servir en els moments més difícils de la partida. 

El truc és vetllar 360 graus al voltant del protagonista perquè si un sol dels milers d´orcs que surten, toca el teu personatge perds punts de vida, i si en són molts s´acaba la partida. Hi ha diferents escenaris amb petites animacions que fan que cada nivell sigui una mica diferent. La mecànica de jugar és la mateixa però et sembla un altre lloc. 

Hi han diversos tipus d´orcs (verds, grocs i vermells) segons el seu nivell, però bàsicament els has de matar a tots a cops de dit. Una bona tàctica és anar fent un cercle al voltant del personatge tota l´estona i tens més possibilitats de sobreviure més estona.

La música és genial i està molt ben lligada amb el tipus de joc i el so ajuda a simular una recreativa o un joc de les primeres consoles.

Com a crítica potser és massa repetitiu i li falten sorpreses, ja siguin "super orcs" o altres elements que et facin variar la dinàmica de joc. (Val a dir que he arribat només a nivell 15 per fer aquest comentari). I si hi ha 500 nivells com diuen, la cosa promet. 

També crec que els poders són una mica complicats de fer servir a mitja partida. Si pares un moment per mirar quin fas servir et maten segur. Jo he matat 52.500 orcs i no n´he fet servir cap. Segur que més endavant si que tenen més sentit, però potser haurien de ser imprescindibles abans.

En tot cas és un joc molt recomanable per passar una estona curta o llarga matant orcs a tort i a dret. 

 
Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris