Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:
A en Petit Guillot li agradaria preparar un pastís amb tu però s´han robat tots els ingredients! Ajuda en Petit Guillot per a recuperar tots els ingredients dels malvats en Llangardaix i en Granota. Si aconsegueixes reunir tots els ingredients pots preparar un pastís deliciós amb en Petit Guillot.

En jugar els tres joc pots reunir els ingredients. Quan pensis que has reunit prou ingredients intenta preparar un pastís. Però compte! Cal que hagis reunit prou ingredients perquè si no és així falla el teu pastís... i perdràs tots els ingredients que hagis usat. Com més jocs jugues per a reunir ingredients especials més fantàstic serà el teu pastís!

Extres
Si has aconseguit preparar un pastís fantàstic amb en Petit Guillot fa una foto en què surts tu amb en Petit Guillot i el pastís.
També hi ha una recepta especial de un pastís amagada en el joc d´iPad!

u2018Pícnic amb pastís´: la sèrie i l´episodi especial de 25 minuts
u2018Pícnic amb pastís´ és una sèrie d´animació i una adaptació cross-media del famós àlbum il·lustrat ´Pícnic amb pastís´ de Thé Tjong-Khing publicada a més de 13 països. Cadascú dels 13 episodis i l´episodi especial de mitja hora conta la història del pícnic el descobriment del robatori dels pastissos el destapament dels lladres i el final amb el pastís. Cada episodi es conta des de la perspectiva d´un animal diferent. El jod d´iPad u2018Pícnic amb Pastís - En Petit Guillot caçant pastissos!´ es base en l´episodi especial.

Explicació del joc
Joc principal - Prepara un pastís
En jugar els tres joc pots reunir els ingredients. Quan pensis que has reunit prou ingredients intenta coure un pastís. Però compte! Cal que hagis reunit prou ingredients perquè si no és així falla el teu pastís... i perdràs tots els ingredients que hagis usat. Com més jocs jugues per a reunir ingredients especials més fantàstic serà el teu pastís!

Joc 1 - Slingamàtic 2000
Llança a l´aire en Llangardaix i en Granota amb la catapulta Slingamàtic 2000. Però no pensis que sigui fàcil la cosa es complica cada vegada més...

Joc 2 - Persecució amb ocells
En Petit Guillot penja d´ocells i de globus i així vola per l´aire. Persegueix en Llangardaix i en Granota. Si aconsegueixes manejar en Petit Guillot i saps apropar-lo tan prop com possible d´en Llangardaix i d´en Granota guanyaràs ingredients pel teu pastís. Però no topis masses vegades contra arbres i altres obstacles perquè hauràs de tornar a començar des del principi.

Joc 3 - Màquina de globus aquàtics
Tira globus aquàtics a en Llangardaix i en Granota que has de llançar amb una màquina especial de globus aquàtics. Si fas tot el possible i encertes en Llangardaix i en Granota guanyaràs ingredients per al pastís!
Pícnic amb Pastís
Submarine B.V.

Pícnic amb Pastís
iOs
0,89
Descarregar

Mida: 88,80 MB
Versió: 1.0
Dispositiu: iPadMini4G iPad23G iPadThirdGen4G iPadFourthGen iPadThirdGen iPadMini iPadFourthGen4G iPad2Wifi
Última actualització: 16/03/2013
Classificació: 4+

Web del desenvolupador:
http://www.picnicwithcake.comRessenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris