Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:
Joc 250 quilòmetres del llibre amb el mateix nom. La novel·la neix amb la idea de contribuir a donar a conèixer una realitat sovint amagada la dels joves que pateixen malalties importants i que esdevé tot un projecte solidari que reuneix persones institucions i empreses molt diverses i les convida a fer junts un viatge amb un propòsit comú: participar la construcció i equipament de l´Espai Jove l´espai d´esbarjo per els joves que han de passar temporades a l´hospital de Sant Joan de Déu.

Es tracta d´un joc basat en el protagonista i en la representació dels espais on succeeix la història. No es tracta de guanyar sinó d´avançar i d´anar assolint objectius. El jugador però es trobarà amb obstacles que no li posaran les coses gens fàcils i haurem d´ajudar al protagonista a superar totes les barreres!

Al final de cada pantalla el protagonista anirà descobrint algunes petites parts del text de la novel·la amb els escrits dels joves del Consell de Joves de l´Hospital Sant Joan de Déu.
250 Qm
Mirapro

250 Qm
iOs
Gratuïta
Descarregar

Mida: 13,39 MB
Versió: 1.0
Dispositiu: iPadMini iPodTouchThirdGen iPadThirdGen iPodTouchourthGen iPadFourthGen4G iPhone5s iPhone-3G iPhone5c iPhone-3GS iPodTouchFifthGen iPad23G iPadFourthGen iPad2Wifi iPod-touch-with-mic iPhone4 iPhone4S iPadThirdGen4G iPadWifi iPadMini4G iPad3G iPhone5
Última actualització: 02/04/2012
Classificació: 4+

Web del desenvolupador:
http://www.grup62infantiljuvenil.cat/ca/llibre/250-quilometres_17620.htmlRessenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris