Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:
La Barretina catalana és una lligadura tradicional catalana de llana en forma de bossa habitualment de color vermell o morat normalment de dos a quatre pams a voltes amb un rivet negre a l´extrem. En les seves diferents variants s´estenia per gran part dels pobles mariners cristians del Mediterrani tals com Catalunya l´Alta Provença Sicília Còrsega Sardenya part de Nàpols part dels Balcans i Portugal. A Catalunya els homes en van dur fins al segle XX especialment a les zones rurals.

----------

La Barretina catalana es un tocado tradicional catalán de lana en forma de bolsa habitualmente de color rojo o morado normalmente de dos a cuatro palmos a veces con un ribete oscuro en el extremo. En sus diferentes variantes la encontramos en gran parte de los pueblos marineros cristianos del Mediterráneo tales como Cataluña la Alta Provenza Sicilia Córcega Cerdeña parte de Nápoles parte de los Balcanes y en Portugal. En Cataluña los hombres la llevaron hasta el siglo XX especialmente en las zonas rurales.

----------

A barretina is a traditional hat made of wool in the form of a bag usually red or purple with a size of 18 to 32 inches sometimes with a black trimming along the edge. It was frequently worn in all its different shapes by men in many Christian cultures along the Mediterranean shores such as Catalonia Haute Provence Sicily Corsica Sardinia part of Naples part of the Balkans and Portugal. Catalan men used to wear it until the 20th century especially in rural areas.
Barretines HD
Mirapro

Barretines HD
iOs
Gratuïta
Descarregar

Mida: 24,15 MB
Versió: Barretines
Dispositiu: iPadWifi iPad23G iPadFourthGen4G iPad3G iPadMini4G iPadFourthGen iPadThirdGen4G iPadThirdGen iPad2Wifi iPadMini
Última actualització: 10/06/2012
Classificació: 4+

Web del desenvolupador:
Ressenya

foto paufont lowPau Font

CEO Appsencatalà

 

 
Interessant joc de posar la barretina als personatges que van passant cada vegada més ràpid. Sobretot no li posis la barretina al personatge que ja en porta una. 

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris