Captures:

Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització Imatge pendent d'actualització


Descripció:
** ¡¡Lluita contra la desnutrició infantil i ajuda els més necessitats amb ´Regala un dia´ i UNICEF!! **

Pau Gasol jugador de la NBA i Ambaixador d´UNICEF relata la història de David un petit solidari i Kolobo una jove d´una poble llunyà envoltat de problemes. Tots dos viuen històries paral·leles esperen el naixement dels seus germans però en entorns molt diferents. Riquesa i pobresa es creuen en aquesta història plena de contrastos.

Col·labora amb UNICEF i gaudeix d´aquest bell instructiu i solidari relat. Amb multitud d´animacions efectes sonors gràfics coloristes i elements amb què interactuar i en què es posa de manifest els problemes de desnutrició que pateixen els infants en moltíssims països.

Perquè els 1000 dies que passen des de l´embaràs de la mare fins als dos anys de vida de l´infant són crucials. Amb l´alimentació necessària i les cures adequades en aquesta etapa milions de nens i nenes tindran més oportunitats de sobreviure. Ara tú tens l´última paraula ¡Regala un dia!!

Característiques Addicionals:
· ¡¡Sorpreses interactives garantides!
· 20 pàgines de gràfics a color.
· Narració del jugador de bàsquet Ambaixador d´UNICEF Pau Gasol.
· ¡Fantàstics efectes sonors!
· Música original.
· Autoplay
· Opció ´Ho llegeixo jo” o “M´ho llegeix en Pau”
· Per a lectors de +3 anys.
Regala un Dia (versió en Català)
Playtales S.L.

Regala un Dia (versió en Català)
iOs
1,79
Descarregar

Mida: 31,03 MB
Versió: 1.0
Dispositiu: iPhone4S iPhone-3GS iPad23G iPadFourthGen4G iPodTouchFifthGen iPodTouchourthGen iPadMini iPadFourthGen iPhone4 iPadThirdGen iPhone-3G iPhone5 iPadMini4G iPad3G iPhone5s iPadWifi iPhone5c iPodTouchThirdGen iPod-touch-with-mic iPad2Wifi iPadThirdGen4G
Última actualització: 26/03/2012
Classificació: 4+

Web del desenvolupador:
Ressenya

Valorar aquest article
(0 vots)

No tens permisos per escriure comentaris